Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, grillet peberfrugt med grønt, kartofler
H2 Nakkesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H3 Stegt kylling, paprikaflødesovs, rosenkål og pasta
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Fisketerrin m.laks, persille,aspargessovs,smørstegt spinat,kartofler
H6 Brunkål med kogt medisterpølse, sennep og kartofler
H7 Grønsagslinsegryde med løse ris
H8 Leverstroganoff med broccoli og kartofler
H9 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H10 Millionbøf med asier og kartoffelmos
H11 Kalkungryde med bønner og kartoffelmos med persille
H12 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H13 Amerikansk farsbrød, paprikaflødesovs, blomkål,stegte kartofler
H14 Løgtærte med stegte gulerødder

 

Biretter

B1 Sveskegrød
B2 Grønkålssuppe
B3 Æbleskiver med syltetøj
B4 Ymerfromage med kirsebærsauce
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum med vanillie
B6 Solbærsuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Chokoladekage med flødeskum
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Blodpølse med æblemos og kanelsukker

Hovedretter

H1 Boller i karry med marineret squash med rød peberfrugt, ris
H2 Braiseret oksesteg i rødvinssovs, perleløg stg.gulerødder, kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Kyllingefrikadelle med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Fiskefrikadeller med cremet tomatsovs, bønner og kartofler
H6 Benløse fugle (svineskank m.bacon) rosenkålssaute og kartofler
H7 Nøddesteg med stuvet spinat og kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med stegt løg og champignon, kartoffelmos
H9 Men.stg.issing,aspargessovs,sennepsmar.blomkål,gulerod,kartofler
H10 Sur sød grøntsagsgryde med hvide bønner og grov bulgur
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Kalkunfarsbrød,cremet tomatsovs,savoykålsbla.,stegte kartofler
H13 Bøf Lindstrøm med skysovs, bønner og kartofler
H14 Stegt medisterpølse med rødbeder og stuvede kartofler

 

Biretter

B1 Blommegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Squashkage med ostecreme
B4 Budding med saftsovs
B5 Henkogt pære med flødeskum
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Sherryfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, broccoli, blomkål og kartofler
H2 Krydret nakkesteg med skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H3 Stegt kylling med tomatsovs med basilikum, bønner og pasta
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Dampet sejfilet, estragonsennepssovs, smørsauteret grønt, kartofler
H6 Sprængt svinekam, peberrodssovs, ærter, broccoli, bønner, kartofler
H7 Gartnerens bolognaise med kartoffelmos
H8 Leverstroganoff med rosenkål og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Høns i asparges med tarteletter
H11 Kødsovs med grillet peberfrugt og pasta
H12 Paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler
H13 Gullasch med stegte rødbeder og kartofler
H14 Broccolifrikadelle, tomatsovs med basilikum, risblanding med grøntsager

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Ærtesuppe
B3 Ris a´ la mande med bærkompot
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Krydderkage med smørcreme
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Pandekager med syltetøj
B9 Yoghurtdessert med hindbær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Æbleflæsk med ½ skv. rugbrød

Hovedretter

H1 Kogt kylling med aspargessovs, bønner og kartofler
H2 Farsskinke med paprikaflødesovs, rosenkålssaute og kartofler
H3 Juleskinke med grønlangkål og kartofler
H4 Enebærgryde med broccoli og ris
H5 Dampet laks med aspargessovs, broccoli, ærter, bønner og kartofler
H6 Benløse fugle (svineskank m.bacon) stegte rødbeder og kartoffelmos
H7 Gulerodspostej, champignonsovs,kål m.edamamebønne, stg.kartofler
H8 Finker med rødbeder og kartofler
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Kyllingefrikadelle med champignonsovs, gul ratatouille og pasta
H12 Brændende bønner med broccoli og grov bulgur
H13 Kalvesteg med skysovs, stegte rodfrugter med perleløg, kartofler
H14 Frikadeller med skysovs, asier og kartofler

Biretter

B1 Ribs-solbærgrød
B2 Legeret grøntsagssuppe
B3 Æbleskiver med syltetøj
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Kartoffelsuppe med porre og bacontern
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Stegt and med andesovs, rødkål og kartofler
H2 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H3 Kogt kalvekød med peberrodssovs, gulerødder og kartofler
H4 Kylling i karry med broccoli, ærter, bønner og ris
H5 Fiskepostej m. rejer , aspargessovs, bønner og kartofler
H6 Oksesteg med skysovs, glaserede perleløg, gulerødder og kartofler
H7 Grønsagslinsegryde med grov bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med stegte rødbeder og kartoffelmos
H9 Menuierestg. issing, grønsagssovs, edamamebønnemix og stegte kartofler
H10 Mørbradbøf med champignon a la creme, broccoli og kartofler
H11 Sylte med rødbeder og stuvede kartofler
H12 Brunkål med julemedister, sennep og kartofler
H13 Champignonnøddepate med grønsagssovs, blomkål og kartofler
H14 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler

Biretter

B1 Ris a´ la mande med kirsebærsovs
B2 Aspargessuppe
B3 Blommegrød
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Chokoladekage med flødeskum med vanillie
B6 Rød alliancegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æbleskiver med syltetøj
B9 Hindbærfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Blodpølse med æblemos og kanelsukker

Hovedretter

H1 Mørbradgryde m. champignon,bønne,blomkål,gulerod,brocc.kartoffelmos
H2 Kalvesteg med vildtsovs, bønner, perleløg, bacon og kartofler
H3 Kogt oksekød, sur-sød sovs, marineret squash m. rød peber, kartofler
H4 Stegt and med andesovs, rødkål og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, bacon, rødbede og kartofler
H6 Forloren hare med vildtsovs, bønner og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og vilde ris blanding
H8 Stegt kalvelever med skysovs, perleløg,champignon, karotter og kartofler
H9 Stegt laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Bøf lindstrøm med skysovs, rosenkålssaute og kartofler
H11 Kotelet i fad med paprikasovs, broccoli og ris
H12 Nøddesteg med paprikasovs, stegte rodfrugter og stegte kartofler
H13 Hamburgerryg med grønlangkål og kartofler
H14 Krydderfrikadeller med stuvede ærter og gulerod og kartofler

Biretter

B1 Sherryfromage med flødeskum
B2 Gulerodssuppe
B3 Nougatroulade
B4 Hindbærgrød
B5 Ris a´ la mande med kirsebærsovs
B6 Abrikosgrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Fromage med ananas og passionsfrugt med flødeskum
B9 Kransekagekonfekt 3 stk
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Lakseterrin med rejer og dressing

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Skinke med stuvet spinat og kartofler
H3 Gryderet m. grisekød cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Menuierestegt issing m. citron,persille, aspargessovs, gulerødder, kartofler
H6 Kalkunfarsbrød med skysovs, bønner og stegte kartofler
H7 Gartnerens bolognese med broccoli og grov bulgur
H8 Leverstroganoff med sauteret peberfrugt og vilde ris blanding
H9 Bagt fisk m. topping af ost, hollandaisesovs, spinatblanding, kartofler
H10 Sprængt oksekød med peberrodssovs, rosenkål og kartofler
H11 Benløse fugle (svineskank med bacon) stegte rodfrugter og kartoffelmos
H12 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H13 Græsk farsbrød, tomatsovs med basilikum, blomkål, gulerod, ærter, pasta
H14 Kartoffelfrikadelle, tomatsovs med basilikum, blomkål og ris

Biretter

B1 Skovbærgrød
B2 Tomatsuppe med porre
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med tyttebærskum
B6 Æblesuppe med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke med estragonsennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Oksesteg med skysovs, gul ratatouille og kartofler
H3 Kalkunkarrygryde med broccoli og løse ris
H4 Frikadeller med stuvet bønner og kartofler
H5 Dampet sej, estragonsennepssovs, stegte wokgrøntsager, kartofler
H6 Sprængt svinekam, aspargessovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H7 Bønnegryde med perlebyg
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerod,bønner,blomkål og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, broccoli, majs, soyabønner og kartofler
H10 Bolognese med marinerede bønner og pasta
H11 Bankekød med gulerødder og kartoffelmos
H12 Stegt kylling med paprikaflødesovs, stegte selleri og peberfrugt, ris
H13 Tarteletter med ærter, gulerod og skinke
H14 Risbøf med paprikaflødesovs, broccoli og kartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Hindbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum med vanillie
B6 Minestronesuppe
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikosgrød
B9 Panna cotta med frugtcouilis
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød, tomatsovs med basilikum, blomkål, stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rosenkålssaute og kartofler
H3 Kalkungryde med broccoli, majs, soyabønner og ris
H4 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Brunkål med sprængt nakke, sennep og kartofler
H7 Urtefrikadelle med karrysovs, bønner og grov bulgur m. rød peber
H8 Millionbøf med hjerter, med drueagurk, tyttebærsyltetøj og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Brændende kærlighed med rødbeder
H11 Frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H12 Kylling i karry med stegte gulerødder og ris
H13 Nøddesteg, tomatsovs med basilikum, broccoli og stegte kartofler
H14 Gullasch med bønner og kartoffelmos

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Græskarsuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Svesketrifli med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med vanillie
B9 Sherryfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

 

Hovedretter

Hovedretter
H1 Boller i selleri med kartofler
H2 Rullesteg med svesker, skysovs, rødkål og kartofler
H3 Braiseret svinekæbe, skysovs, agurkesalat, tyttebær, rodfrugtmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Fisketerrin med laks og persille, aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Kalkun i fad med paprikasovs, sauteret squash og ris
H7 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og vilde ris blanding
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, rosenkål og kartofler
H9 Ovnbagt sej med tomat og ost, krydderurtesovs, gulerod og kartofler
H10 Millionbøf med smørsauteret porre, gulerod, peberfrugt og kartoffelmos
H11 Hamburgerryg med grønsagssovs, bønner og kartofler
H12 Kogt kylling med aspargessovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H13 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H14 Champignonnøddepate, paprikasovs, stegt persillerod m.citron, stegte kartofler

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Legeret porresuppe
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Grønkålssuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Risdessert med bærkompot
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småtspisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småtspisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småtspisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervelatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Sylte, kryddersild, rullepølse)

HK 2: 3 rugbrød (Julemedister, flæskesteg, sennepssild)

HK 3: 3 rugbrød (Æg, frikadelle, hønsesalat)

HK 4: 3 rugbrød (Stegt sild, leverpostej, skinke)

HK 5: 4 rugbrød (Fiskefilet, hønsesalat, kryddersild, skinke)

HK 6: 4 rugbrød (Hønsesalat, laksepaté, hamburgerryg, dyrlægens natmad)

HK 7: 4 rugbrød (Julemedister, sylte, frugtsalat, dyrlægens natmad)

HK 8: 2 ostemad på franskbrød

HK 9: 3 toastbrød (Sylte, kryddersild, paté)

HK 10: 3 toastbrød (Fiskefilet, hønsesalat, spegepølse)

HK 11: 3 toastbrød (Sennepssild, leverpostej, frikadelle)

HK 12: 2 rugbrød (Kryddersild, sylte )

HK 13: 2 rugbrød (Julemedister, hønsesalat )

HK 14: 2 rugbrød (Æg, skinke )

HK 15: 2 rugbrød (Fiskefilet, dyrlægens natmad )

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo