Menuplaner
Hovedretter
H1 Paneret karbonade med stuvet spidskål og kartofler
H2 Kalvesteg med skysovs, braiseret porre og kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Frikadeller med skysovs, stegte blomkål med tomat, kartofler
H5 Kogt torsk, sennepssovs, smørsaut.porre,gulerod, peberfrugt,kartofler
H6 Stegt kylling med flødetomatsovs, grillgrøntsager og løse ris
H7 Pandekager med svampefyld og marinerede gulerødder
H8 Leverstroganoff med asier og persillekartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks, persillesovs, bønner og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med pebersovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H11 Skinke med stuvet spinat og stegte kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Forloren hare med vildtsovs, rødkål og kartofler
H14 Grønsagsterrine med flødetomatsovs, braiseret porre og pasta
Biretter
B1 Rødgrød
B2 Legeret porresuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Ymerfromage med jordbærsovs
B5 Henkogt pære med kanelflødeskum
B6 Gulerodskage med citrusglassur
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Citronfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Boller i karry med sauteret grøntsager og ris
H2 Ølbraiseret nakkesteg med sovs, stegt spidskål og kartofler
H3 Kalveragout med romanesco, gulerod, blomkål og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Dampet laks med dijonsennepssovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Marineret kalkun, paprikasovs,gulerod,blomkål,bønner, stegte kartofler
H7 Dahl (linsegryde) med vilde ris blanding
H8 Hjerter i flødesovs med bønner og kartoffelmos med persille
H9 Menuierestegt issing m.citron, persille, aspargessovs, gulerod, kartofler
H10 Hakkebøf, løg, skysovs, bønner,blomkål,broccoli,gulerod og kartofler
H11 Svensk pølseret med bønner
H12 Kyllingefrikadelle med paprikasovs, sauteret squashblanding og kartofler
H13 Hamburgerryg med aspargessovs, broccoli og kartofler
H14 Nøddefrikadeller, dijonsennepssovs, stegte rødbeder og stegte kartofler
Biretter
B1 Sveskegrød
B2 Aspargessuppe
B3 Bagt pærekage med flødeskum
B4 Budding med saftsovs
B5 Bagte blommer i citrus og mørk øl med syrnet vanilliecreme
B6 Appelsinfromage med flødeskum
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbærgrød
B9 Flødeis med vanillie
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Paneret karbonade med stuvet blomkål og kartofler
H2 Krydret nakkesteg med skysovs, stegt selleri, tranebær og kartofler
H3 Gryderet m. svinekød øl,bacon, bønner,blomkål,gulerod, kartoffelmos
H4 Røget kyllingeoverlår, tomatsovs m.basilikum,broccoli,blomkål,gulerod,stg.kartofler
H5 Ovnbagt sej, tomat og ost, hollandaisesovs,smørstegt spinat,kartofler
H6 Frikadeller med skysovs, gul ratatouille og kartofler
H7 Gulerodspostej med grill grøntsager og flødekartofler
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, rødbeder, kartoffelmos med persille
H9 Fiskefrikadeller med remouladesovs, gulerødder og kartofler
H10 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H11 Skinke med grill grøntsager og flødekartofler
H12 Kylling i svampe med tarteletter
H13 Græsk farsbrød med paprikasovs, bønner og stegte kartofler
H14 Broccolifrikadelle med paprikasovs, blomkål og ris
Biretter
B1 Stikkelsbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Bagt æblekage med flødeskum
B4 Hindbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med makronflødeskum
B6 Hybensuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med hyldeblomst
B9 Blommegrød
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H3 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Dampet laks med flødestuvet spinat og kartofler
H6 Bankekød med gulerødder og kartoffelmos
H7 Bønnegryde med vilde risblanding
H8 Hjerter i flødesovs med bønner, blomkål, gulerod og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, æbleløgkompot, gulerod og kartofler
H10 Italiensk farsbrød med cremet tomatsovs, gul ratatouille og grov bulgur
H11 Kødsovs med sauteret squashblanding og pasta
H12 Sprængt kalkun, estragonsovs og blomkålsris med løg,edamamebønner
H13 Kartoffelfrikadelle med flækærter, cremet tomatsovs, bønner og ris
H14 Stegt medisterpølse med skysovs, stegte rødbeder og kartofler
Biretter
B1 Æblegrød
B2 Gulerodssuppe
B3 Citronfromage med flødeskum
B4 Panna cotta med abrikospure
B5 Henkogt fersken med flødeskum med vanillie
B6 Sveskekage med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Pandekager med syltetøj
B9 Flødeis med jordbær
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade
Hovedretter
H1 Farsskinke med tomatsovs, sauteret squash og stegte kartofler
H2 Oksesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H3 Enebærgryde med bønner og kartoffelmos
H4 Karrykål med oksekød og ris
H5 Fisketerrin med laks , krydderurtesovs, broccoli og kartofler
H6 Stegt kylling med skysovs, tyttebær, agurkesalat og kartofler
H7 Risbøf, tomatsovs, kålblanding m. edamamebønner, stegte kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H9 Dampet sej m. grønt, grønsagssovs, gulerødder og kartofler
H10 Krydderfrikadeller med champignonsovs, stegt wokgrønt og kartofler
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Kalkungryde med broccoli og kartoffelmos
H13 Hamburgerryg med stuvet spinat og kartofler
H14 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og vilde ris blanding
Biretter
B1 Hindbærgrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Ærtesuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Fløderand med jordbærsovs
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Boller i selleri med gulerødder og kartofler
H2 Rullesteg med svesker, skysovs, rødkål og kartofler
H3 Kalkunkarrygryde med sauteret peberfrugt og løse ris
H4 Frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H5 Bagt fisk m. topping af ost, hollandaisesovs, spinatblanding, kartofler
H6 Stegt kylling med paprikasovs, svampesaute med selleri, ris
H7 Nøddesteg med paprikasovs, rosenkål og kartofler
H8 Leverstroganoff med bønner og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadelle med laks, aspargessovs, broccoli og kartofler
H10 Paneret skinkeschnitzel med skysovs, sauteret squash og kartofler
H11 Forloren hare med skysovs, tyttebær, asier og kartofler
H12 Benløse fugle (svineskank,bacon)gulerod,blomkål,bønner,kartoffelmos
H13 Lasagne med sauteret spidskål med edamamebønner, tomat og græskar
H14 Svampestroganoff med bønner og grov bulgur
Biretter
B1 Rød alliancegrød
B2 Minestronesuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Risdessert med kirsebærsovs
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Fars med porre, skysovs, gulerødder og kartofler
H2 Oksesteg med bearnaise, broccoli, majs, soyabønner og kartofler
H3 Skinkestroganoff med ærter, broccoli, bønner og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadeller med skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H5 Bagt sej med sennepssovs, smørsauteret grøntsager og kartofler
H6 Kylling i karry, ananas mix med rød peber, bønner og løse ris
H7 Grøn biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød
H8 Hjerter i flødesovs med blomkål og kartoffelmos
H9 Menuierestg. issing med citron, persille, kaperssovs, gulerødder og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, savoykålblanding og kartofler
H11 Nakkesteg med skysovs, stegte rodfrugter med perleløg, kartofler
H12 Stegt kylling med paprikasovs, grillsauteret grønt og stegte kartofler
H13 Svensk pølseret med ærter, broccoli og bønner
H14 Rødbedefrikadeller med stuvet blomkål og kartofler
Biretter
B1 Blommegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Bagt æblekage med flødeskum
B4 Ymerfromage med kirsebærsauce
B5 Henkogt ananas med makronflødeskum
B6 Legeret grøntsagssuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Solbærgrød
B9 Abrikostrifli med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Forloren hare med vildtsovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Stegt kalkun, paprikasovs, rosenkålssaute, tranebær, vilde risblanding
H3 Enebærgryde med bønner og kartoffelmos
H4 Kyllingefrikadeller med ratatouille og stegte kartofler
H5 Dampet sej med grønt , hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, blomkål, ærter, gulerod og kartofler
H7 Nøddesteg med paprikasovs, bønner og kartofler
H8 Stegt kalvelever, perleløg, champignon, skysovs, blomkål og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Milliongrønsager med broccoli og pasta
H11 Vildtragout med bønner og rodfrugtmos
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Gule ærter med sprængt nakke og sennep
H14 Stegt medisterpølse med stuvede ærter og gulerødder og kartofler
Biretter
B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Hjemmebagt hindbærroulade med flødeskum
B4 Panna cotta med krydrede æbler
B5 Blommer i portvin med syrnet vaniljecreme
B6 Karrysuppe med wokgrønt og kokosmælk
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Romfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Græsk farsbrød, tomatsovs m.basilikum, marinerede bønner, stg. kartofler
H2 Hamburgerryg med dijonsennepssovs, sauteret squash og kartofler
H3 Bøf Bourguignon med stegte rodfrugter og løse ris
H4 Frikadeller med stuvet rosenkål og kartofler
H5 Stegt fiskefilet med aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Stegt kylling med skysovs, bønner og kartofler
H7 Champignonnøddepate, tomatsovs m. basilikum, broccoli,ærter,bønner, bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med drueagurk og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Spinatlasagne med bagte timiangulerødder
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H13 Brændende kærlighed med stegte rødbeder
H14 Paneret kotelet med skysovs, rosenkål og kartofler
Biretter
B1 Sveskegrød
B2 Græskarsuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Jordbærfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød
Hovedretter
H1 Farsskinke med skysovs, savoykålsblanding og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, sauteret squash, ovnstegte kartoffelskiver
H3 Bøfstroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Fiskepostej med rejer, aspargessovs, gulerod og kartofler
H6 Kogt kalvekød med estragonsovs, blomkål, bønner og kartofler
H7 Kartoffelfrikadelle m. flækærter, masalasovs, stegt wokgrøntsager, ris
H8 Levergryde med bacon cocktailpølser, stegte rødbeder og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadelle med laks, hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H11 Gartnerens bolognaise med grov bulgur
H12 Kogt kylling med estragonsovs, broccoli, ærter, bønner og kartofler
H13 Sprængt svinekam med aspargessovs, bønner og kartofler
H14 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
Biretter
B1 Ribs-solbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Budding med saftsovs
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Flødeis med jordbær
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød