Menuplaner
Hovedretter
H1 Græsk farsbrød, tomatsovs m.basilikum, marinerede bønner, stg. kartofler
H2 Hamburgerryg med dijonsennepssovs, sauteret squash og kartofler
H3 Bøf Bourguignon med stegte rodfrugter og løse ris
H4 Frikadeller med stuvet rosenkål og kartofler
H5 Stegt fiskefilet med aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Stegt kylling med skysovs, bønner og kartofler
H7 Champignonnøddepate, tomatsovs m. basilikum, broccoli,ærter,bønner, bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med drueagurk og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Spinatlasagne med bagte timiangulerødder
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H13 Brændende kærlighed med stegte rødbeder
H14 Paneret kotelet med skysovs, rosenkål og kartofler
Biretter
B1 Sveskegrød
B2 Græskarsuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Jordbærfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød
Hovedretter
H1 Farsskinke med skysovs, savoykålsblanding og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, sauteret squash, ovnstegte kartoffelskiver
H3 Bøfstroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Fiskepostej med rejer, aspargessovs, gulerod og kartofler
H6 Kogt kalvekød med estragonsovs, blomkål, bønner og kartofler
H7 Kartoffelfrikadelle m. flækærter, masalasovs, stegt wokgrøntsager, ris
H8 Levergryde med bacon cocktailpølser, stegte rødbeder og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadelle med laks, hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H11 Gartnerens bolognaise med grov bulgur
H12 Kogt kylling med estragonsovs, broccoli, ærter, bønner og kartofler
H13 Sprængt svinekam med aspargessovs, bønner og kartofler
H14 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
Biretter
B1 Ribs-solbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Budding med saftsovs
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Flødeis med jordbær
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Fars med porre, skysovs, bønner og kartofler
H2 Stegt and med andesovs, rødkål og kartofler
H3 Gryderet m.svinekød øl, bacon, ærter,broccoli, bønner, kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet bønner og kartofler
H5 Dampet sej med kaperssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Kalvesteg med skysovs, svampesaute med selleri, stegte kartofler
H7 Grønsagsmousaka med grillet peberfrugt med grønt
H8 Millionbøf med hjerter, stegte rodfrugter og kartoffelmos
H9 Stegt fiskefilet med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Italienske kødboller, tomatsovs m.basilikum,sauteret squash,pasta
H11 Sprængt oksekød med peberrodssovs, rosenkål og kartofler
H12 Kylling i fad, tomatsovs med basilikum, broccoli og ris
H13 Paneret kotelet m. skysovs, blomkål,ærter,gulerødder og kartofler
H14 Rødbedebøf med kaperssovs, stegte rodfrugter og perlebyg
Biretter
B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Hindbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Ris a´ la mande med kirsebærsovs
B7 Øllebrød med flødeskum
B8 Flødeis med vanillie
B9 Æblekage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Forloren and med skysovs, rødkål og kartofler
H2 Kylling i karry m. ananasmix m. rød peber,broccoli,vilde ris blanding
H3 Bankekød med stegte rødløg med grøntsager, kartoffelmos
H4 Gule ærter med sprængt nakke, kogt medister og sennep
H5 Dampet laks med flødestuvet spinat og kartofler
H6 Rullesteg med svesker, skysovs, stegte rodfrugter og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og grov bulgur med persille
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H9 Stegt sild med hvid løgsovs, gulerod og kartofler
H10 Kødsovs med ærter, broccoli, bønner og pasta
H11 Krydret frikadelle med tomatsovs, stegte blomkål og kartofler
H12 Paneret kalkunschnitzel,champignonsovs,rosenkålsbla., kartofler
H13 Enebærgryde med bønner og kartoffelmos
H14 Gulerodspostej med champignonsovs, broccoli og stegte kartofler
Biretter
B1 Rød alliancegrød
B2 Broccolisuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Fløderand med frugtcocktail
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Citronfromage med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikosgrød
B9 Urtepuresuppe
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade
Hovedretter
H1 Paneret karbonade, skysovs, grillet peberfrugt med grønt, kartofler
H2 Nakkesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H3 Stegt kylling, paprikaflødesovs, rosenkål og pasta
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Fisketerrin m.laks, persille,aspargessovs,smørstegt spinat,kartofler
H6 Brunkål med kogt medisterpølse, sennep og kartofler
H7 Grønsagslinsegryde med løse ris
H8 Leverstroganoff med broccoli og kartofler
H9 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H10 Millionbøf med asier og kartoffelmos
H11 Kalkungryde med bønner og kartoffelmos med persille
H12 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H13 Amerikansk farsbrød, paprikaflødesovs, blomkål,stegte kartofler
H14 Løgtærte med stegte gulerødder
Biretter
B1 Sveskegrød
B2 Grønkålssuppe
B3 Æbleskiver med syltetøj
B4 Ymerfromage med kirsebærsauce
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum med vanillie
B6 Solbærsuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Chokoladekage med flødeskum
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Blodpølse med æblemos og kanelsukker
Hovedretter
H1 Boller i karry med marineret squash med rød peberfrugt, ris
H2 Braiseret oksesteg i rødvinssovs, perleløg stg.gulerødder, kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Kyllingefrikadelle med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Fiskefrikadeller med cremet tomatsovs, bønner og kartofler
H6 Benløse fugle (svineskank m.bacon) rosenkålssaute og kartofler
H7 Nøddesteg med stuvet spinat og kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med stegt løg og champignon, kartoffelmos
H9 Men.stg.issing,aspargessovs,sennepsmar.blomkål,gulerod,kartofler
H10 Sur sød grøntsagsgryde med hvide bønner og grov bulgur
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Kalkunfarsbrød,cremet tomatsovs,savoykålsbla.,stegte kartofler
H13 Bøf Lindstrøm med skysovs, bønner og kartofler
H14 Stegt medisterpølse med rødbeder og stuvede kartofler
Biretter
B1 Blommegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Squashkage med ostecreme
B4 Budding med saftsovs
B5 Henkogt pære med flødeskum
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Sherryfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, broccoli, blomkål og kartofler
H2 Krydret nakkesteg med skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H3 Stegt kylling med tomatsovs med basilikum, bønner og pasta
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Dampet sejfilet, estragonsennepssovs, smørsauteret grønt, kartofler
H6 Sprængt svinekam, peberrodssovs, ærter, broccoli, bønner, kartofler
H7 Gartnerens bolognaise med kartoffelmos
H8 Leverstroganoff med rosenkål og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Høns i asparges med tarteletter
H11 Kødsovs med grillet peberfrugt og pasta
H12 Paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler
H13 Gullasch med stegte rødbeder og kartofler
H14 Broccolifrikadelle, tomatsovs med basilikum, risblanding med grøntsager
Biretter
B1 Jordbærgrød
B2 Ærtesuppe
B3 Ris a´ la mande med bærkompot
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Krydderkage med smørcreme
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Pandekager med syltetøj
B9 Yoghurtdessert med hindbær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Æbleflæsk med ½ skv. rugbrød
Hovedretter
H1 Kogt kylling med aspargessovs, bønner og kartofler
H2 Farsskinke med paprikaflødesovs, rosenkålssaute og kartofler
H3 Juleskinke med grønlangkål og kartofler
H4 Enebærgryde med broccoli og ris
H5 Dampet laks med aspargessovs, broccoli, ærter, bønner og kartofler
H6 Benløse fugle (svineskank m.bacon) stegte rødbeder og kartoffelmos
H7 Gulerodspostej, champignonsovs,kål m.edamamebønne, stg.kartofler
H8 Finker med rødbeder og kartofler
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Kyllingefrikadelle med champignonsovs, gul ratatouille og pasta
H12 Brændende bønner med broccoli og grov bulgur
H13 Kalvesteg med skysovs, stegte rodfrugter med perleløg, kartofler
H14 Frikadeller med skysovs, asier og kartofler
Biretter
B1 Ribs-solbærgrød
B2 Legeret grøntsagssuppe
B3 Æbleskiver med syltetøj
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Kartoffelsuppe med porre og bacontern
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Stegt and med andesovs, rødkål og kartofler
H2 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H3 Kogt kalvekød med peberrodssovs, gulerødder og kartofler
H4 Kylling i karry med broccoli, ærter, bønner og ris
H5 Fiskepostej m. rejer , aspargessovs, bønner og kartofler
H6 Oksesteg med skysovs, glaserede perleløg, gulerødder og kartofler
H7 Grønsagslinsegryde med grov bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med stegte rødbeder og kartoffelmos
H9 Menuierestg. issing, grønsagssovs, edamamebønnemix og stegte kartofler
H10 Mørbradbøf med champignon a la creme, broccoli og kartofler
H11 Sylte med rødbeder og stuvede kartofler
H12 Brunkål med julemedister, sennep og kartofler
H13 Champignonnøddepate med grønsagssovs, blomkål og kartofler
H14 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
Biretter
B1 Ris a´ la mande med kirsebærsovs
B2 Aspargessuppe
B3 Blommegrød
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Chokoladekage med flødeskum med vanillie
B6 Rød alliancegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æbleskiver med syltetøj
B9 Hindbærfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Blodpølse med æblemos og kanelsukker
Hovedretter
H1 Mørbradgryde m. champignon,bønne,blomkål,gulerod,brocc.kartoffelmos
H2 Kalvesteg med vildtsovs, bønner, perleløg, bacon og kartofler
H3 Kogt oksekød, sur-sød sovs, marineret squash m. rød peber, kartofler
H4 Stegt and med andesovs, rødkål og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, bacon, rødbede og kartofler
H6 Forloren hare med vildtsovs, bønner og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og vilde ris blanding
H8 Stegt kalvelever med skysovs, perleløg,champignon, karotter og kartofler
H9 Stegt laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Bøf lindstrøm med skysovs, rosenkålssaute og kartofler
H11 Kotelet i fad med paprikasovs, broccoli og ris
H12 Nøddesteg med paprikasovs, stegte rodfrugter og stegte kartofler
H13 Hamburgerryg med grønlangkål og kartofler
H14 Krydderfrikadeller med stuvede ærter og gulerod og kartofler
Biretter
B1 Sherryfromage med flødeskum
B2 Gulerodssuppe
B3 Nougatroulade
B4 Hindbærgrød
B5 Ris a´ la mande med kirsebærsovs
B6 Abrikosgrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Fromage med ananas og passionsfrugt med flødeskum
B9 Kransekagekonfekt 3 stk
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Lakseterrin med rejer og dressing