Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød, masalasovs, bagte timiangulerødder, stegte kartofler
H2 Sprængt svinekam, dijonsennepsovs, ærter,broccoli,slikærte, kartofler
H3 Skinkestroganoff med bønner og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, rødbeder og kartofler
H5 Sejkrebinet m. porre,gulerod, aspargessovs,emamamebønnemix,kartofler
H6 Kalvesteg med skysovs, stegte selleri/tranebær og kartofler
H7 Sursød grøntsagsgryde med hvide bønner og vilde ris blanding
H8 Hjerter i flødesovs med blomkål og persillekartoffelmos
H9 Fiskepostej med rejer, hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H11 Paneret skinkeschnitzel, dijonsennepsovs, smørsauteret grønt og kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med broccoli og basmatiris
H13 Benløse fugle (svineskank m.bacon) med rosenkål og kartofler
H14 Selleribøf med grillsauterede grøntsager og flødekartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Krydderkage med smørcreme
B4 Fromage med ananas og passionsfrugt med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Yoghurtdessert med hindbær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Flødeis med chokolade
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Fars med porre, skysovs, rodfrugter med appelsin, kartofler
H2 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H3 Kalveragout med sauteret squashblanding og ris
H4 Frikadeller med stuvet spinat og kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, grillgrøntsager og kartofler
H6 Skinke med grønsagssovs, bønner og kartofler
H7 Rødbedebøf med svampesovs, bagt persillerod og stegte kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerodsskiver og kartofler
H9 Ovnbagt fisk med krydderurtesovs, gulerod og kartofler
H10 Millionbøf med stegte rødbeder og kartoffelmos
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Oksesteg med skysovs, stegte blomkål og kartofler
H13 Kalkunfarsbrød med paprikasovs, savoykålsblanding og kartofler
H14 Gartnerens bolognaise med kartoffelmos

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Fløderand med hindbærcouilis
B5 Henkogte figner med creme fraiche med sherry
B6 Hybensuppe med flødeskum
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød med flødetomatsovs, broccoli og pasta
H2 Rullesteg med persille, skysovs, gulerødder og kartofler
H3 Kinesisk Chop Suey med peanuts, mangochutney og ris
H4 Frikadeller med stuvet bønner og kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Stegt kylling, skysovs, marineret squash og rød peberfrugt, kartofler
H7 Kikærtepostej, flødetomatsovs, stegte gulerødder, vilde ris blanding
H8 Leverstroganoff med romanesco, gulerod, blomkål og kartoffelmos
H9 Sprødbagt sej med aspargessovs, broccoli og kartofler
H10 Kalvefrikasse med kartofler
H11 Skinke med aspargessovs, bønner og kartofler
H12 Pan.kalkunschnitzel, champignonsovs, saut. peberfrugt, timianstegte kartofler
H13 Boller i selleri med edamamebønner og kartofler
H14 Urtefrikadelle med ratatouille og grov bulgur

Biretter

B1 Rødgrød
B2 Broccolisuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Squashkage med ostecreme
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke med paprikaflødesovs, stegte blomkål og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H3 Gullasch med broccoli og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Lammesteg, lammeskysovs, hvidkål, tranebær, courgetter, kartofler
H7 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og ris
H8 Hjerter i flødesovs med bønner og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Kalvesteg med skysovs, balsamicobagte squash og gulerod, kartofler
H11 Svensk pølseret med broccoli, majs og soyabønner
H12 Kylling i karry med broccoli og løse ris
H13 Skidne æg (kogte æg, sennepsovs, gulerod og kartofler)
H14 Krydderfrikadelle med spanske grill grøntsager og flødekartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Sherryfromage med flødeskum
B5 Henkogte figner med cremesovs
B6 Risdessert med kirsebærsovs
B7 Flødeis med chokolade
B8 Gul alliancegrød
B9 Fromage med ananas og passionsfrugt med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, romanesco, blomkål, gulerod og kartofler
H2 Kogt kylling med estragonsovs, broccoli og kartofler
H3 Lammeragout med sauteret squash og vilde risblanding
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Ovnbagt fisk med tomat og ost, flødestuvet spinat og kartofler
H6 Sprængt svinekam med aspargessovs, karotter og kartofler
H7 Risbøf med estragonsovs, stegte rødbeder og kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H9 Stegt fiskefilet med persillesovs, bønner og kartofler
H10 Italienske kødboller med basilikumtomatsovs, gul ratatouille og pasta
H11 Dahl (linsegryde) med vilde ris blanding
H12 Kalkunfarsbrød, champignon a la creme, sauteret grønt, stegte kartofler
H13 Braiseret svinekæbe med skysovs, sauteret squash og kartoffelmos
H14 Kalvesteg med skysovs, franske ærter med bacon, kartofler

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Æblegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikostrifli med flødeskum
B9 Flødeis med kaffe
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, hvidløgsmarinerede bønner, kartofler
H2 Stegt kyllingebryst, paprikasovs, kål med edamamebønner, kartofler
H3 Skinkestroganoff, romanesco,blomkål,gulerod, kartoffelmos med urter
H4 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerodsskiver og kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, broccoli og kartofler
H6 Sprængt oksekød med peberrodssovs, bønner og kartofler
H7 Svampe Carbonare med pasta
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, drueagurk og kartoffelmos
H9 Meuinerstegt issing, citron,persille, stuvet spinat og kartofler
H10 Kødsovs med bagte gulerødder i rød pesto og pasta
H11 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter (4 stk.)
H13 Nakkesteg med skysovs, rodfrugter med appelsin og kartofler
H14 Rødbedefrikadelle, peberrodssovs, spidskål gremolata, stegte kartofler

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Ærtesuppe med bacon
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Jordbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Solbærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Fløderand med frugtcocktail
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Italiensk farsbrød, basilikumtomatsovs, hvidløgsbønner, stg.kartofler
H2 Braiseret oksesteg i rødvinssovs, grøntsager, løgkompot, kartofler
H3 Enebærgryde med ærter, broccoli, slikærter og ris
H4 Krydderfrikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Kylling i karry med ananasmix, stegte squash og ris
H7 Grøn biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød
H8 Hjerter i flødesovs med romanesco, blomkål, gulerod, kartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks ,persille, grønsagssovs, broccoli og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, braiseret spidskål og kartofler
H11 Paneret kotelet med skysovs, gulerødder og kartofler
H12 Stegt kalkunbryst med grønsagssovs, broccoli og kartofler
H13 Pandekager med grøntsagsfyld og hvidløgsmarinerede bønner
H14 Chili con carne med bønner, grov bulgur med krydderurter og rød peber

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Kokosmakron
B4 Budding med kirsebærsovs
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Æblesuppe med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbærgrød
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H3 Skinkestroganoff med ærter, broccoli, slikærter og kartoffelmos
H4 Boller i karry med sauteret squashblanding og ris
H5 Dampet sej med kaperssovs, gulerødder og kartofler
H6 Kalvefrikasse med forårsgrønt og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og grov bulgur med persille
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H9 Laksefrikadeller med krydderurtesovs, broccoli og kartofler
H10 Millionbøf med stegte gulerødder og kartoffelmos
H11 Græsk farsbrød, basilikumtomatsovs, marinerede bønner, stegte kartofler
H12 Champignonnøddepaté, basilikumtomatsovs, stegte blomkål, vilde risbla.
H13 Skinke med spidskål med gremolata, flødekartofler
H14 Sprængt kalkun med krydderurtesovs, broccoli og kartofler

Biretter

B1 Abrikosgrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Ymerfromage med saftsovs
B5 Henkogte figner med flødeskum med vanillie
B6 Yoghurtdessert med hindbær
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Rabarbergrød
B9 Panna cotta med frugtcouilis
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H2 Sprængt svinekam med aspargessovs, bønner og kartofler
H3 Mørbradgryde med champignon, cocktailpølser, buketsymfoni og ris
H4 Frikadeller med stuvet blomkål, rødbeder og kartofler
H5 Stegt laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Paneret kalkunschnitzel, paprikasovs, mar.squash, rød peber, kartofler
H7 Gulerodspostej med stuvet blomkål og kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med asier og kartoffelmos
H9 Meunierstegt issing m.citron, persille, aspargessovs, gulerod, kartofler
H10 Forloren hare med vildtsovs, broccoli og kartofler
H11 Chop souy med bønner , peanuts, mangochutney, grov bulgur
H12 Høns i asparges med tarteletter (4 stk.)
H13 Kalvesteg med vildtsovs, bønner og kartofler
H14 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler

Biretter

B1 Æblegrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum med vanillie
B6 Ymerdessert med brombær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Flødeis med kaffe
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B 11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H2 Kogt kalvekød med dildsovs, bønner og kartofler
H3 Kyllingefrikasse med kartofler
H4 Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
H5 Ovnbagt fisk med ost og tomat, paprikassovs, broccoli og kartofler
H6 Skinke med dijonsennepssovs, grillgrøntsager og kartofler
H7 Brændende bønner med grov bulgur, krydderurter og rød peberfrugt
H8 Levergryde med bacon ,cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H9 Sprødbagt sej med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Kødsovs med stegte gulerødder og pasta
H11 Stegt svinekam med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat, kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med ananas,rødpeber mix, ærter og løse ris
H13 Græsk farsbrød med paprikasovs, solgul ratatouille og stegte kartofler
H14 Blomkålfrikadelle med stuvet spidskål og kartofler

Biretter

B1 Gul alliancegrød
B2 Minestronesuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Kvarkdessert med hindbær
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Flødeis med chokolade
B8 Ribs-solbærgrød
B9 Ananasfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småt spisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småt spisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervalatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo