Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, romanesco, blomkål, gulerod og kartofler
H2 Kogt kylling med estragonsovs, broccoli og kartofler
H3 Lammeragout med sauteret squash og ris
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Ovnbagt sej med tomat og ost, flødestuvet spinat og kartofler
H6 Sprængt svinekam med aspargessovs, karotter og kartofler
H7 Risbøf med estragonsovs, stegte rødbeder og kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H9 Stegt fiskefilet med persillesovs, bønner og kartofler
H10 Italienske kødboller med basilikumtomatsovs, gul ratatouille og pasta
H11 Dahl (linsegryde) med vilde ris blanding
H12 Kalkunfarsbrød, champignon a la creme, sauteret grønt, stegte kartofler
H13 Braiseret svinekæbe med skysovs, sauteret squash og kartoffelmos
H14 Kalvesteg med skysovs, franske ærter med bacon, kartofler

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Æblegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikostrifli med flødeskum
B9 Flødeis med kaffe
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Hakkebøf, bløde løg, skysovs, hvidløgsmarinerede bønner, kartofler
H2 Stegt kyllingebryst, paprikasovs, kål med edamamebønner, ris
H3 Skinkestroganoff, romanesco,blomkål,gulerod, kartoffelmos med urter
H4 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H5 Fiskefrikadeller med stuvet spinat og kartofler
H6 Sprængt oksekød med peberrodssovs, bønner og kartofler
H7 Svampe Carbonare med pasta
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, drueagurk og kartoffelmos
H9 Menuierestegt issing m.citron,persille, hollandaisesovs, broccoli, kartofler
H10 Kødsovs med sauteret squashblanding og pasta
H11 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Nakkesteg med skysovs, rodfrugter med appelsin og kartofler
H14 Rødbedefrikadelle, peberrodssovs, spidskål gremolata, stegte kartofler

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Jordbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Solbærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Fløderand med frugtcocktail
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Italiensk farsbrød, basilikumtomatsovs, bønner og stegte kartofler
H2 Braiseret oksesteg i rødvinssovs, grøntsager, løgkompot, kartofler
H3 Enebærgryde med ærter, broccoli, slikærter og ris
H4 Krydderfrikadeller med stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Kylling i karry med ananasmix, stegte squash og ris
H7 Grøn biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød
H8 Hjerter i flødesovs med romanesco, blomkål, gulerod, kartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks, persille, grønsagssovs, broccoli og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, braiseret spidskål og kartofler
H11 Paneret kotelet med skysovs, gulerødder og kartofler
H12 Stegt kalkunbryst med grønsagssovs, broccoli og kartofler
H13 Pandekager med grøntsagsfyld og stegte gulerødder
H14 Chili con carne med bønner og ris

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Kokosmakron
B4 Budding med kirsebærsovs
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Æblesuppe med hjemmelavet müsli
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbærgrød
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H3 Skinkestroganoff med ærter, broccoli, slikærter og kartoffelmos
H4 Boller i karry med sauteret squashblanding og ris
H5 Dampet sej med kaperssovs, gulerødder og kartofler
H6 Kalvefrikasse med forårsgrønt og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og grov bulgur med persille
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H9 Fiskefrikadelle med laks, krydderurtesovs, broccoli og kartofler
H10 Lasagne med marinerede bønner
H11 Græsk farsbrød med basilkumtomatsovs, blomkål og stegte kartofler
H12 Sprængt kalkun med krydderurtesovs, broccoli og kartofler
H13 Skinke med spidskål med gremolata, flødekartofler
H14 Champignonnøddepaté, basilikumtomatsovs, stegte blomkål, vilde risblanding

Biretter

B1 Abrikosgrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Ymerfromage med saftsovs
B5 Henkogt pære med makronflødeskum
B6 Yoghurtdessert med hindbær
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Rabarbergrød
B9 Flødeis med kaffe
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H2 Sprængt svinekam med aspargessovs, bønner og kartofler
H3 Mørbradgryde med champignon, cocktailpølser, buketsymfoni og ris
H4 Frikadeller med stuvet blomkål, rødbeder og kartofler
H5 Stegt laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Paneret kalkunschnitzel, paprikasovs, mar.squash, rød peber, kartofler
H7 Gulerodspostej med stuvet blomkål og kartofler
H8 Millionbøf med hjerter, asier og kartoffelmos
H9 Menuierstegt issing m.citron, persille, aspargessovs, gulerod, kartofler
H10 Forloren hare med vildtsovs, broccoli og kartofler
H11 Chop souy med bønner , peanuts, mangochutney, grov bulgur
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Kalvesteg med vildtsovs, bønner og kartofler
H14 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler

Biretter

B1 Æblegrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum med vanillie
B6 Ymerdessert med brombær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Panna cotta med frugtcouilis
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H2 Kogt kalvekød med dildsovs, bønner og kartofler
H3 Kyllingefrikasse med kartofler
H4 Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
H5 Ovnbagt sej med ost og tomat, paprikassovs, broccoli og kartofler
H6 Skinke med dijonsennepssovs, grillgrøntsager og kartofler
H7 Brændende bønner med grov bulgur, krydderurter og rød peberfrugt
H8 Levergryde med bacon ,cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Bolognese med stegte gulerødder og pasta
H11 Stegt svinekam med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat, kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med ananas,rødpeber mix, ærter og løse ris
H13 Amerikansk farsbrød med paprikasovs, solgul ratatouille og stegte kartofler
H14 Blomkålfrikadelle med stuvet spidskål og kartofler

Biretter

B1 Gul alliancegrød
B2 Minestronesuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Skyrdessert med hindbær
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Flødeis med chokolade
B8 Ribs-solbærgrød
B9 Ananasfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke, skysovs, stegte blomkål m. cherrytomat, stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H3 Gryderet m. svinekød cocktailpølser, bønner og ris
H4 Stegt medisterpølse med stuvede ærter og gulerødder og kartofler
H5 Pan.rødspættefilet m. citron, persille, hollandaise, smørstegt spinat,kartofler
H6 Oksesteg med skysovs, ærter, perleløg og kartofler
H7 Dahl (linsegryde) og grov bulgur med krydderurter og rød peberfrugt
H8 Hjerter i flødesovs med ærter, broccoli, slikærter og kartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks ,persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Italienske kødboller med basilikumtomatsovs, gul ratatouille og pasta
H11 Spinatlasagne med bagte timiangulerødder
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Kotelet med basilikumtomatsovs, broccoli og ris
H14 Frikadeller med skysovs, spidskål, tranebær og squash, kartofler

Biretter

B1 Rødgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Bagt æblekage med flødeskum
B4 Jordbærtrifli med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Abrikosgrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med hyldeblomst
B9 Citronfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Græsk farsbrød med paprikaflødesovs, grill grønt og kartofler
H2 Rullesteg med persille, skysovs, gulerod, slikærter, blomkål, kartofler
H3 Kylling i karry med sauteret peberfrugt og ris
H4 Frikadeller med stuvet bønner og kartofler
H5 Bagt fisk m. topping af ost, krydderurtesovs, karotter og kartofler
H6 Ølbraiseret kalvesteg med skysovs, rabarberløgkompot og kartofler
H7 Svampestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H8 Levergryde med bacon , cocktailpølser, rødbeder og kartoffelmos
H9 Stegt sild med hvid løgsovs, gulerod og kartofler
H10 Millionbøf med sauteret squash og kartofler
H11 Skinke med marineret kartoffelsalat og hvidløgsmarinerede bønner
H12 Kalkunfarsbrød, champignonsovs, romanesco, blomkål, gulerod, kartofler
H13 Paneret schnitzel, skysovs, ærter, broccol, slikærte og brasede kartofler
H14 Kikærtefrikadelle med paprikaflødesovs, grillsauteret grønt og bulgur

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Fløderand med abrikospure
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med vanillie
B9 Hindbærfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade med skysovs, gulerødder og kartofler
H2 Stegt svinekam med skysovs, æbleløgkompot og kartofler
H3 Gryderet espagnole med bønner og ris
H4 Krydderfrikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H5 Dampet sej med hollandaise, spinatblanding og kartofler
H6 Stegt kyllingebryst, champignonsovs, spidskål gremolata, vilde risbla.
H7 Grønsagslinsegryde med grov bulgur
H8 Millionbøf med hjerter, stegte gulerødder og kartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks persille, grønsagssovs, bønner og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, ærter, broccoli, slikærter og kartofler
H11 Broccoligratin med ratatouille
H12 Kogt kylling med estragonsovs, broccoli og kartofler
H13 Forloren hare med vildtsovs, romanesco, blomkål, gulerod og kartofler
H14 Frikadeller med marinerede bønner og kold kartoffelsalat

Biretter

B1 Æblegrød
B2 Aspargessuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Sherryfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med makronflødeskum
B6 Kold jordbærsuppe med creme fraiche med vanillie
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Ymerfromage med saftsovs
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Boller i karry med ananasmix med rød peber, bønner og ris
H2 Hamburgerryg, aspargessovs, sennepsmar. romanescobla., kartofler
H3 Skinkestroganoff med blomkål og kartoffelmos med krydderurter
H4 Kyllingefrikadelle med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H5 Paneret rødspættefilet m. citron,persille, stuvet spinat og kartofler
H6 Kalvesteg med skysovs, broccoli og kartofler
H7 Bønnegryde med sauteret squash og vilde risblanding
H8 Stegt kalvelever med løg, skysovs, asier og kartofler
H9 Fiskefrikadelle med laks, aspargessovs, gulerødder og kartofler
H10 Kalkunfarsbrød, basilikumtomatsovs og blomkålsris m. løg, bønner og karry
H11 Svensk pølseret med ærter, broccoli og slikærter
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H13 Hakkebøf med løg, bearnaisesovs, bagte cherrytomater og kartofler
H14 Champinnonnøddepate, basilikumtomatsovs, solgul ratatouille og pasta

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Legeret porresuppe
B3 Hyldeblomstfromage med flødeskum
B4 Budding med kirsebærsovs
B5 Henkogt ananas og fersken med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Rabarbersuppe med flødeskum
B9 Flødeis med jordbær
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanilje, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småtspisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småtspisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småtspisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervelatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo