Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Paneret karbonade, skysovs, bagt græskar med champignon, kartofler
H2 Kalvesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H3 Stegt kylling, paprikaflødesovs, rosenkål og kartofler
H4 Frikadeller med skysovs, rødkål, og kartofler
H5 Damp.fiskerulle m.laksemousse,aspargessovs,smørstegt spinat,kartofler
H6 Brunkål med sprængt nakke, sennep og kartofler
H7 Grønsagslinsegryde med løse ris
H8 Leverstroganoff med broccoli og kartofler
H9 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H10 Millionbøf med asier og kartoffelmos
H11 Gullasch med blomkål og persillekartoffelmos
H12 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H13 Amerikansk farsbrød, paprikaflødesovs, stegte rodfrugter, kartofler
H14 Rødbedefrikadelle med stuvet bønner og kartofler

Biretter

B1 Sveskegrød
B2 Urtepuresuppe
B3 Æbleskiver med syltetøj
B4 Ymerfromage med kirsebærsauce
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum med vanillie
B6 Solbærsuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Squashkage med ostecreme
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Blodpølse med æblemos og kanelsukker

Hovedretter

H1 Boller i karry med marineret squash med rød peberfrugt, ris
H2 Braiseret oksesteg i rødvinssovs m.perleløg, stegte gulerødder, kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Kyllingefrikadelle med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H5 Dampet sej med grønt, paprikasovs, bønner og kartofler
H6 Benløse fugle (svineskank m.bacon) rosenkålssaute og kartofler
H7 Risbøf med stuvet spinat og kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med stegt løg og champignon, kartoffelmos
H9 Meunierstegt issing, aspargessovs, sennepsmar. romanescobla.,kartofler
H10 Sur sød grøntsagsgryde med hvide bønner og grov bulgur
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Kalkunfarsbrød med paprikasovs, savoykålsblanding og stegte kartofler
H13 Bøf Lindstrøm med skysovs, svampesaute med selleri, kartofler
H14 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler

Biretter

B1 Blommegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Budding med kirsebærsovs
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Sherryfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, broccoli, blomkål og kartofler
H2 Kalvesteg med skysovs, peberfrugter med sorte oliven, kartofler
H3 Stegt kylling med basilikumtomatsovs, bønner og kartofler
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Dampet sejfilet, citronsovs m. kapers, smørsauteret grønt, kartofler
H6 Sprængt svinekam, peberrodssovs, ærter, broccoli, slikærter, kartofler
H7 Gartnerens bolognaise med kartoffelmos
H8 Leverstroganoff med rosenkål og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Høns i asparges med tarteletter (4 stk.)
H11 Kødsovs med bagte rodfrugter med peberrod, fuldkornspasta
H12 Paneret flæsk med persillesovs, rødbeder og kartofler
H13 Gullasch med stegte rødbeder og kartofler
H14 Broccolifrikadelle med basilikumtomatsovs, bønnemix og ris

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Ærtesuppe med bacon
B3 Ris a´ la mande med rabarberkompot
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogte figner med creme fraiche med sherry
B6 Krydderkage med smørcreme
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Pandekager med syltetøj
B9 Yoghurtdessert med hindbær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Æbleflæsk med ½ skv. rugbrød

Hovedretter

H1 Kogt kylling med aspargessovs, bønner og kartofler
H2 Farsskinke med paprikaflødesovs, rosenkålssaute og kartofler
H3 Juleskinke med grønlangkål og kartofler
H4 Enebærgryde med broccoli og vilde risblanding
H5 Dampet laks med aspargessovs, broccoli, ærter, slikærter og kartofler
H6 Benløse fugle (svineskank m.bacon) stegte rødbeder og kartoffelmos
H7 Gulerodspostej med flødestuvet spinat og stegte kartofler
H8 Finker med rødbeder og kartofler
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Kyllingefrikadelle med flødestuvet spinat og kartofler
H12 Brændende bønner med rosenkålssaute og grov bulgur
H13 Krydret nakkesteg med skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H14 Frikadeller med skysovs, asier og kartofler

Biretter

B1 Ribs-solbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Æbleskiver med syltetøj
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kartoffelsuppe med porre og bacontern
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Stegt and med andesovs, rødkål, brune og hvide kartofler
H2 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H3 Kogt kalvekød med peberrodssovs, gulerødder og kartofler
H4 Kylling i karry med broccoli, ærter, slikærter og ris
H5 Fiske-lakserulle med aspargessovs, bønner og kartofler
H6 Oksesteg med skysovs, glaserede perleløg, gulerødder og kartofler
H7 Grønsagslinsegryde med grov bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med stegte rødbeder og kartoffelmos
H9 Sprødbagt sej med grønsagssovs, edamamebønnemix og stegte kartofler
H10 Mørbradbøf med champingnon a la creme, broccoli og kartofler
H11 Sylte med rødbeder og stuvede kartofler
H12 Brunkål med julemedister, sennep og kartofler
H13 Champignonnøddepate med grønlangkål og kartofler
H14 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerodsskiver og kartofler

Biretter

B1 Ris a´la mande med kirsebærsovs
B2 Aspargessuppe
B3 Blommegrød
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Chokoladekage med flødeskum med vanillie
B6 Rød alliancegrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æbleskiver med syltetøj
B9 Fromage med ananas og passionsfrugt med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Blodpølse med æblemos og kanelsukker

Hovedretter

H1 Mørbradgryde med champignon, cocktailpølser, buketsymfoni og ris
H2 Kalvesteg med vildtsovs, franske ærter med bacon, kartofler
H3 Kogt oksekød, sur-sød sovs, marineret squash m. rød peber, kartofler
H4 Stegt kylling med paprikasovs, stegt pastinak og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, bacon, rødbede og kartofler
H6 Forloren hare med vildtsovs, bønner og kartofler
H7 Marokansk gryderet med abrikos og vilde ris blanding
H8 Stegt kalvelever med skysovs, perleløg,champignon, karotter og kartofler
H9 Stegt laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Bøf lindstrøm med skysovs, rosenkålssaute og kartofler
H11 Kotelet i fad med paprikasovs, broccoli og ris
H12 Nøddesteg med paprikasovs, smørsauterede rodfrugter og stegte kartofler
H13 Hamburgerryg med grønlangkål og kartofler
H14 Krydderfrikadeller med stuvede ærter og gulerod og kartofler

Biretter

B1 Sherryfromage med flødeskum
B2 Gullaschsuppe
B3 Nougatroulade
B4 Jordbærgrød
B5 Æbleskiver med syltetøj
B6 Abrikosgrød
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Hindbærfromage med flødeskum
B9 Kransekagekonfekt 3 stk
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Lakseterrin med rejer og dressing

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Gule ærter med sprængt nakke og sennep
H3 Braiseret svinekæbe med skysovs, rødbeder og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Meunierstegt issing m.citron, persille, aspargessovs, gulerod, kartofler
H6 Sprængt oksekød med peberrodssovs, rosenkål og kartofler
H7 Svampestroganoff med broccoli og grov bulgur
H8 Levergryde med bacon ,cocktailpølser, sauteret peberfrugt og vilde ris blanding
H9 Ovnbagt fisk med hollandaisesovs, spinatblanding og kartofler
H10 Italienske kødboller med basilikumtomatsovs, bønner og pasta
H11 Gullasch med romanesco, blomkål, gulerod og kartoffelmos
H12 Høns i asparges med tarteletter (4 stk.)
H13 Græsk farsbrød, paprikasovs, blomkål,ærter,gulerod, stegte kartofler
H14 Broccolifrikadelle med basilikumtomatsovs, blomkål og ris

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Hybensuppe med kammerjunkere
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Panna cotta med abrikospure
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke med dijonsennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Kalv i karry med bønner og ris
H3 Kalkungryde med broccoli og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet blomkål, gulerodsskiver og kartofler
H5 Dampet sej, paprikaflødesovs, stegte wokgrøntsager, vilde ris blanding
H6 Skinke med stuvet spinat og kartofler
H7 Bønnegryde med romanesco, blomkål, gulerod og perlebyg
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerod,slikærte,blomkål og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, broccoli, majs, soyabønner og kartofler
H10 Kødsovs med ærter, broccoli, sukkerærter og pasta
H11 Brændende kærlighed med rødbeder
H12 Stegt kyllingebryst, paprikaflødesovs, svampesaute m. selleri, kartofler
H13 Oksesteg med skysovs, løgkompot, gul ratatouille og kartofler
H14 Risbøf med stuvet spinat og kartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Tomatsuppe med porre
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Stikkelsbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum med vanillie
B6 Grønkålssuppe
B7 Byggrynsvælling med pære
B8 Abrikosgrød
B9 Hindbærfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød, basilikumtomatsovs, stegte blomkål, stegte kartofler
H2 Kylling i karry med stegte gulerødder og ris
H3 Gryderet m. svinekød ,pølser, broccoli, majs, soyabønner, kartoffelmos
H4 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Brunkål med sprængt nakke, sennep og kartofler
H7 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og vilde ris blanding
H8 Hjerter i flødesovs med drueagurk, tyttebærsyltetøj og kartofler
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Bankekød med marinerede bønner og kartoffelmos
H11 Krebinet af ungkvæg med skysovs, bønner og kartofler
H12 Stegt kylling med skysovs, rosenkålssaute og kartofler
H13 Nøddesteg med basilikumtomatsovs, broccoli og stegte kartofler
H14 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler

Biretter

B1 Skovbærgrød
B2 Urtepuresuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Svesketrifli med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med vanillie
B9 Moccafromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Boller i selleri med kartofler
H2 Rullesteg med skysovs, rødkål og kartofler
H3 Benløse fugle (svineskank m.bacon), agurkesalat, tyttebær,kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Fisketerrin med laks og persille, aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Pan.kalkunschnitzel, champignonsovs, sauteret squash, stegte kartofler
H7 Champignonnøddepate, paprikasovs, stegt persillerod med citron, ris
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, rosenkål og kartofler
H9 Ovnbagt fisk med krydderurtesovs, gulerod og kartofler
H10 Millionbøf med smørsaut. porre, gulerod, peberfrugt og kartoffelmos
H11 Hamburgerryg med stuvet spinat og kartofler
H12 Kogt kylling med aspargessovs, bønner og vilde ris blanding
H13 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H14 Urtefrikadelle med champignonsovs, bønner og grov bulgur m. rød peber

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Legeret porresuppe
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Minestronesuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Risdessert med rabarberkompot
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småt spisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småt spisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervalatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo