Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Boller i karry med sauteret grøntsager og ris
H2 Kalvesteg med skysovs, stegt spidskål og kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H5 Dampet laks med dijonsennepssovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Marineret kalkun, paprikasovs,gulerod,blomkål,slikærter, stegte kartofler
H7 Dahl (linsegryde) med vilde ris blanding
H8 Hjerter i flødesovs med bønner og kartoffelmos med persille
H9 Fiskepostej med rejer, aspargessovs, gulerod og kartofler
H10 Hakkebøf, løg, skysovs, bønner,blomkål,broccoli,gulerod og kartofler
H11 Svensk pølseret med bønner
H12 Kylling i rødvinsovs med sauteret squashblanding og kartofler
H13 Sprængt svinekam med aspargessovs, broccoli og kartofler
H14 Nøddefrikadeller, dijonsennepssovs, stegte rødbeder og stegte kartofler

Biretter

B1 Sveskegrød
B2 Aspargessuppe
B3 Brownies med hindbærcreme
B4 Budding med saftsauce
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Appelsinfromage med flødeskum
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbærgrød
B9 Flødeis med vanillie
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Paneret karbonade med stuvet blomkål og kartofler
H2 Krydret nakkesteg med skysovs, stegt selleri, tranebær og kartofler
H3 Gryderet m. svinekød øl,bacon, romanesco,blomkål,gulerod, kartoffelmos
H4 Kyllingefrikadelle, basilikumtomatsovs,broccoli,blomkål,gulerod,stg.kartofler
H5 Ovnbagt fisk, tomat og ost, hollandaisesovs,smørstegt spinat,kartofler
H6 Stegt kyllingebryst med skysovs, gul ratatouille og kartofler
H7 Gulerodspostej med grill grøntsager og flødekartofler
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, rødbeder, kartoffelmos med persille
H9 Fiskefrikadeller med remouladesovs, gulerødder og kartofler
H10 Kødsovs med sauteret squashblanding og pasta
H11 Skinke med grill grøntsager og flødekartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Græsk farsbrød med paprikasovs, bønner og stegte kartofler
H14 Broccolifrikadelle med paprikasovs, blomkål og ris

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Bagt pærekage med creme fraiche
B4 Stikkelsbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Hybensuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med kaffe
B9 Blommegrød
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Bankekød med gulerod, drueagurk og kartoffelmos
H3 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
H5 Dampet laks med flødestuvet spinat og kartofler
H6 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H7 Bønnegryde med vilde risblanding
H8 Hjerter i flødesovs med romanesco, blomkål, gulerod, kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, æbleløgkompot, gulerod og kartofler
H10 Italiensk farsbrød med basilikumtomatsovs, gul ratatouille og pasta
H11 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H12 Sprængt kalkun, estragonsovs og blomkålsris med løg,edamamebønner
H13 Kartoffelbønne- frikadelle, basilikumtomatsovs, bønner og ris
H14 Stegt medisterpølse med skysovs, stegte rødbeder og kartofler

Biretter

B1 Æblegrød
B2 Ærtesuppe
B3 Citronfromage med flødeskum
B4 Fløderand med jordbærsovs
B5 Henkogt pære med flødeskum med vanillie
B6 Sveskekage med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Pandekager med syltetøj
B9 Flødeis med jordbær
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Farsskinke med tomatsovs, sauteret squash og stegte kartofler
H2 Oksesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H3 Enebærgryde med bønner og kartoffelmos med persille
H4 Krydderfrikadeller med champignonsovs, stegt wokgrønt og kartofler
H5 Fisketerrin med laks , krydderurtesovs, broccoli og ris
H6 Stegt kylling med skysovs, tyttebær, agurkesalat og kartofler
H7 Risbøf, tomatsovs, kålblanding m. edamamebønner, stegte kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H9 Dampet sej m. grønt, grønsagssovs, gulerødder og kartofler
H10 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Kalkungryde med broccoli og kartoffelmos
H13 Hamburgerryg med stuvet spinat og kartofler
H14 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og vilde ris blanding

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Kartoffelsuppe med porre
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum
B6 Karrysuppe med kylling
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Panna cotta med abrikospure
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Boller i selleri med gulerodsskiver og kartofler
H2 Rullesteg med skysovs, rødkål og kartofler
H3 Benløse fugle (svineskank, bacon) gulerod, blomkål, slikærter, kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H5 Ovnbagt fisk med hollandaisesovs, spinatblanding og kartofler
H6 Stegt kylling med paprikasovs, sauteret squash og ris
H7 Urtefrikadelle med paprikasovs, rosenkål og kartofler
H8 Leverstroganoff med bønner og kartoffelmos
H9 Laksefrikadelle med aspargessovs, broccoli og kartofler
H10 Paneret skinkeschnitzel med skysovs, svampesaute med selleri, kartofler
H11 Forloren hare med skysovs, tyttebær, asier og kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med sauteret peberfrugt og løse ris
H13 Lasagne med sauteret spidskål med edamamebønner, tomat og græskar
H14 Svampestroganoff med bønner og grov bulgur

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Minestronesuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Risdessert med kirsebærsovs
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Fars med porre, skysovs, gulerødder og kartofler
H2 Oksesteg med bearnaise, broccoli, majs, soyabønner og kartofler
H3 Skinkestroganoff med ærter, broccoli, slikærter og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadeller med skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H5 Bagt sej med sennepssovs, smørsauteret grøntsager og kartofler
H6 Kylling i karry, ananas mix med rød peber, bønner og vilde ris blanding
H7 Grøn biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød
H8 Hjerter i flødesovs med blomkål og persillekartoffelmos
H9 Menuierestg. issing med citron, persille, kaperssovs, gulerødder og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, savoykålblanding og kartofler
H11 Nakkesteg med skysovs, stegte rodfrugter med perleløg, kartofler
H12 Stegt kylling med paprikasovs, svampesaute med selleri, stegte kartofler
H13 Svensk pølseret med ærter, broccoli og slikærter
H14 Rødbedefrikadeller med stuvet hvidkål og kartofler

Biretter

B1 Blommegrød
B2 Kartoffelsuppe med porre og bacontern
B3 Bagt æblekage med flødeskum
B4 Ymerfromage med kirsebærsauce
B5 Henkogt ananas med makronflødeskum
B6 Legeret grøntsagssuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Solbærgrød
B9 Abrikostrifli med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Forloren hare med vildtsovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Stegt kalkun, paprikasovs, rosenkålssaute, tranebær, vilde risblanding
H3 Enebærgryde med bønner og kartoffelmos
H4 Kyllingefrikadeller med ratatouille og stegte kartofler
H5 Dampet sej med grønt , hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, blomkål, ærter, gulerod og kartofler
H7 Nøddesteg med timiansovs, bønner og kartofler
H8 Stegt kalvelever, perleløg, champignon, skysovs, blomkål og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Milliongrønsager med broccoli og pasta
H11 Vildtbraiseret kalvesteg, vildtsovs, tyttebær, drueagurk og kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Gule ærter med sprængt nakke og sennep
H14 Stegt medisterpølse med stuvede ærter og gulerødder og kartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Hjemmebagt hindbærroulade med flødeskum
B4 Budding med saftsauce
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Karrysuppe med wokgrønt og kokosmælk
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med chokolade
B9 Romfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Græsk farsbrød, basilikumtomatsovs, marinerede bønner, stegte kartofler
H2 Hamburgerryg med dijonsennepssovs, sauteret squash og kartofler
H3 Bøf Bourguignon med romanesco, blomkål, gulerod og løse ris
H4 Frikadeller med stuvet rosenkål og kartofler
H5 Stegt fiskefilet med aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Stegt kylling med skysovs, bønner og kartofler
H7 Champignonnøddepate, bas.tomatsovs, broccoli,ærter,slikærter,bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med rosenkål og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Spinatlasagne med bagte timiangulerødder
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H13 Brændende kærlighed med stegte rødbeder
H14 Paneret kotelet, skysovs, stegt løg, champignon og tomat, kartofler

Biretter

B1 Sveskegrød
B2 Græskarsuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Jordbærfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke med skysovs, savoykålsblanding og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, sauteret squashblanding og timiankartofler
H3 Bøfstroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H5 Fiskepostej med rejer, aspargessovs, gulerod og kartofler
H6 Kogt kalvekød med dildsovs, blomkål, bønner og kartofler
H7 Kikærtepostej med masalasovs, stegt wokgrøntsager og ris
H8 Levergryde med bacon cocktailpølser, stegte rødbeder og kartoffelmos
H9 Laksefrikadelle med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H11 Gartnerens bolognese med grov bulgur med krydderurte og rød peberfrugt
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Sprængt svinekam med aspargessovs, bønner og kartofler
H14 Frikadeller med stuvet ærter og gulerødder og kartofler

Biretter

B1 Ribs-solbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Ris a´ la mande med kirsebærsovs
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Flødeis med jordbær
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småt spisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småt spisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervalatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo