Spring menu over

HOVEDRETTER OG BIRETTER

Menuplaner

Hovedretter

H1 Farsskinke med estragonsennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Oksesteg med skysovs, løgkompot, gul ratatouille og kartofler
H3 Kalkunkarrygryde med broccoli og løse ris
H4 Frikadeller med paprikaflødesovs, bønner og kartofler
H5 Dampet sej, estragonsennepssovs, stegte wokgrøntsager, kartofler
H6 Skinke med stuvet spinat og kartofler
H7 Bønnegryde med perlebyg
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerod,slikærte,blomkål og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, broccoli, majs, soyabønner og kartofler
H10 Bolognese med marinerede bønner og pasta
H11 Brændende kærlighed med rødbeder
H12 Stegt kyllingebryst, paprikaflødesovs, stegte selleri og peberfrugt, ris
H13 Irsk stuvning med rødbeder
H14 Risbøf med stuvet spinat og kartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Tomatsuppe med porre
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Hindbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med flødeskum med vanillie
B6 Grønkålssuppe
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikosgrød
B9 Panna cotta med frugtcouilis
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød, basilikumtomatsovs, blomkål og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rosenkålssaute og kartofler
H3 Gryderet m. grisekød ,pølser, broccoli, majs, soyabønner og ris
H4 Stegt medisterpølse med skysovs, rødkål og kartofler
H5 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H6 Brunkål med sprængt nakke, sennep og kartofler
H7 Urtefrikadelle med karrysovs, bønner og grov bulgur m. rød peber
H8 Millionbøf med hjerter, med drueagurk, tyttebærsyltetøj og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Bankekød med marinerede bønner og kartoffelmos
H11 Frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H12 Kylling i karry med stegte gulerødder og ris
H13 Nøddesteg med basilikumtomatsovs, broccoli og stegte kartofler
H14 Tarteletter med ærter, gulerod og skinke

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Græskarsuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Svesketrifli med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med vanillie
B9 Sherryfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Boller i selleri med kartofler
H2 Rullesteg med svesker, skysovs, rødkål og kartofler
H3 Benløse fugle (svineskank m.bacon), agurkesalat, tyttebær, rodfrugtmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, gulerødder og kartofler
H5 Fisketerrin med laks og persille, aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Kalkun i fad med paprikasovs, sauteret squash og ris
H7 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og vilde ris blanding
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, rosenkål og kartofler
H9 Ovnbagt sej med tomat og ost, krydderurtesovs, gulerod og kartofler
H10 Millionbøf med smørsaut. porre, gulerod, peberfrugt og kartoffelmos
H11 Hamburgerryg med stuvet spinat og kartofler
H12 Kogt kylling med aspargessovs, bønner og kartofler
H13 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H14 Champignonnøddepate, paprikasovs, stegt persillerod m.citron, stegte kartofler

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Legeret porresuppe
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Appelsinfromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Minestronesuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Risdessert med bærkompot
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Forloren and med skysovs, rødkål og kartofler
H2 Nakkesteg med skysovs, grillet peberfrugt med grønt, kartofler
H3 Enebærgryde med bønner og kartoffelmos
H4 Krydderfrikadelle med basilikumtomatsovs, broccoli, fuldkornspasta
H5 Kogt torsk, grønsagssovs, sennepmarineret romanescobla.og kartofler
H6 Kalkunkarrygryde med marineret squash og rød peberfrugt, ris
H7 Selleribøf med ratatouille og stegte kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med broccoli og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadelle med laks, persillesovs, bønner og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, rosenkål, karotter og perleløg, kartofler
H11 Grøn biksemad med bearnaisesovs, rødbeder og rugbrød
H12 Stegt kylling med basilikumtomatsovs, stegte blomkål og grov bulgur
H13 Svensk pølseret med ærter, broccoli og bønner
H14 Stegt medisterpølse med stuvet bønner og kartofler

Biretter

B1 Blommegrød
B2 Grønkålssuppe
B3 Hjemmebagt hindbærroulade med flødeskum
B4 Ymerfromage med kirsebærsauce
B5 Henkogt ananas og fersken med makronskum
B6 Hybensuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Jordbærfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Kalkunfarsbrød, paprikaflødesovs, blomkål og ovnstegte kartoffelskiver
H2 Oksesteg, skysovs, pickles og kartofler
H3 Skinkestroganoff med bønner og kartoffelmos
H4 Gule ærter med sprængt nakke, kogt medister og sennep
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Kylling i karry med sauteret peberfrugt og ris
H7 Gulerodspostej med stuvet hvidkål og kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, broccoli og kartofler
H9 Dampet sej med paprikaflødesovs, bagt persillerod, perlebyg m.krydderurter
H10 Karrykål med oksekød og ris
H11 Paneret karbonade, skysovs, saut.savoykål,bønner,solsikkekerner,kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Cremet kikærtegryde med bulgur
H14 Frikadeller med stuvet spinat, gulerødder og kartofler

Biretter

B1 Sveskegrød
B2 Urtepuresuppe
B3 Bagt æblekage med flødeskum
B4 Budding med saftsauce
B5 Henkogt pære med makronflødeskum
B6 Æblesuppe med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med jordbær
B9 Romfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, stegte rødbeder og kartofler
H2 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H3 Gryderet m. grisekød , cocktailpølser, rosenkål og ris
H4 Frikadeller med stuvet blomkål og kartofler
H5 Stegt sild med hvid løgsovs, gulerod og kartofler
H6 Stegt kylling med skysovs, tyttebær, agurkesalat og kartofler
H7 Bønnegryde med broccoli og grov bulgur
H8 Millionbøf med hjerter, romanescoblanding og kartoffelmos
H9 Meunierstegt issing, citron,persille, aspargessovs,braiseret porre,kartofler
H10 Forloren hare med vildtsovs, rødkål og kartofler
H11 Skipperlabskovs med rugbrød, smør og rødbede
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og vilde risblanding
H13 Kalvesteg med skysovs, bønner, løgkompot og kartofler
H14 Kartoffelrøsti, basilikumtomatsovs, broccoli, majs, soyabønner, pasta

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med flødeskum
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Æbletrifli med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød

 

Hovedretter

H1 Stegt kyllingebryst med paprikasovs, broccoli og stegte kartofler
H2 Kogt kalvekød med dildsovs, blomkål, ærter, gulerod og kartofler
H3 Bøfstroganoff med gulerødder og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Fiskepostej m. rejer , aspargessovs, bønner og kartofler
H6 Brunkål med sprængt nakke, sennep og kartofler
H7 Urtefrikadelle, grønsagskarrysovs, sauteret squash, stegte kartofler
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, blomkål og ris
H9 Ovnbagt sej med tomat, ost, hollandaisesovs, spinatblanding og kartofler
H10 Fars med porre, skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H11 Rullesteg med persille, skysovs, ærter, perleløg og kartofler
H12 Kogt kylling med aspargessovs, gulerødder og kartofler
H13 Braiseret svinekæbe med skysovs, rødbeder og kartoffelmos
H14 Nøddesteg med paprikassovs, stegte wokgrøntsager og bulgur

Biretter

B1 Ribs-solbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Chokoladekage med flødeskum med vanillie
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med cremesovs
B6 Hyldebærsuppe med tvebakker
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med vanillie
B9 Yoghurtdessert med hindbær
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Farsskinke med skysovs, stegte blomkål med tomat, stegte kartofler
H2 Kalvesteg med skysovs, rodfrugter og kartofler
H3 Gryderet m. svinekød cocktailpølser, squash, rød peber, kartoffelmos
H4 Stegt medisterpølse med stuvet hvidkål, rødbeder og kartofler
H5 Fisketerrin m. laks, persille, persillesovs, porre og gulerod, kartofler
H6 Kylling med rødvinssovs, broccoli og ris
H7 Karrygryde med blomkål, ærter og røde kidneybønner, grov bulgur
H8 Hjerter i flødesovs med bønner, blomkål, gulerod og kartoffelmos
H9 Kogt torsk med sennepssovs, stegte rødbeder og kartofler
H10 Italienske kødboller ,basilikumtomatsovs, sauteret squash, fuldkornspasta
H11 Grønsagssmousaka med hvidløgsmarinerede bønner
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Kotelet i fad med basilikumtomatsovs, ærter, broccoli, slikærter og ris
H14 Frikadeller med gulerødder og varm kartoffelsalat

Biretter

B1 Rødgrød
B2 Ærtesuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Ymerfromage med jordbærsovs
B5 Henkogt fersken med cremesovs
B6 Minestronesuppe
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Flødeis med kirsebær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade

Hovedretter

H1 Boller i karry med broccoli, majs, soyabønner og ris
H2 Kyllingefrikasse med kartofler
H3 Bankekød med stegte rødbeder og kartoffelmos
H4 Paneret karbonade, stuvet blomkål, gulerødder og kartofler
H5 Dampet sej med aspargessovs, broccoli og kartofler
H6 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H7 Nøddesteg med ratatouille og vilde ris blanding
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Frikadeller med stuvet blomkål, bønner og kartofler
H11 Lammeragout med stegt pastinak og kartoffelmos med krydderurter
H12 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H13 Forloren hare med skysovs, agurkesalat, tyttebær og stegte kartofler
H14 Pandekager med fyld af svampe og belugalinser, bønner

Biretter

B1 Hindbærgrød
B2 Tomatsuppe med porre
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Risdessert med bærkompot
B5 Henkogt pære med flødeskum med vanillie
B6 Kærnemælkssuppe med rosiner
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Sveskegrød
B9 Citronfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød

Hovedretter

H1 Amerikansk farsbrød, masalasovs, bagte timiangulerødder, stegte kartofler
H2 Sprængt svinekam, dijonsennepsovs, ærter,broccoli,slikærte, kartofler
H3 Skinkestroganoff med bønner og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet hvidkål, rødbeder og kartofler
H5 Menuierestegt issing med aspargessovs,emamamebønnemix,kartofler
H6 Kalvesteg med skysovs, stegte selleri/tranebær og kartofler
H7 Sursød grøntsagsgryde med hvide bønner og vilde ris blanding
H8 Millionbøf med hjerter, blomkål og persillekartoffelmos
H9 Fiskepostej med rejer, hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H11 Paneret skinkeschnitzel, dijonsennepsovs, smørsauteret grønt og kartofler
H12 Kalkunkarrygryde med broccoli og løse ris
H13 Benløse fugle (svineskank m.bacon) med rosenkål og kartofler
H14 Selleribøf med grillsauterede grøntsager og flødekartofler

Biretter

B1 Jordbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Krydderkage med smørcreme
B4 Moccafromage med flødeskum
B5 Blommer i portvin med cremesovs
B6 Yoghurtdessert med hindbær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Flødeis med chokolade
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød

Hovedretter

H1 Fars med porre, skysovs, bagte rodfrugter med peberrod, kartofler
H2 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H3 Kalveragout med sauteret squashblanding og ris
H4 Frikadeller med stuvet spinat og kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, grillgrøntsager og kartofler
H6 Skinke med grønsagssovs, bønner og kartofler
H7 Rødbedebøf med svampesovs, stegte pastinak og stegte kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerødder og kartofler
H9 Ovnbagt sej med tomat, ost, krydderurtesovs, bønner og kartofler
H10 Millionbøf med stegte rødbeder og kartoffelmos
H11 Biksemad med rødbede og rugbrød
H12 Oksesteg med skysovs, stegte blomkål og kartofler
H13 Kalkunfarsbrød med paprikasovs, savoykålsblanding og kartofler
H14 Gartnerens bolognaise med grov bulgur

Biretter

B1 Rød alliancegrød
B2 Grøn forårssuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Fløderand med hindbærcouilis
B5 Henkogt ananas og fersken med makronskum
B6 Hybensuppe med flødeskum
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Stikkelsbærgrød
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød

SMØRREBRØD OG TILBEHØR

Tilkøb (på bagsiden af ugens menuplan)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanilje, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småtspisende mellemmåltider 4 (3 slags: frugtgrød, sarah bernhardt, ost)
Småtspisende mellemmåltider 5 (3 slags: citruspandekage, kransekagekonfekt,
makronfløde med æble)
Småtspisende mellemmåltider 6 (3 slags: fragilite, mazarin, citronfromage)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Flæskesteg, hønsesalat, paté)
HK 2: 3 rugbrød (Torskerogn, spegepølse, karrysild)
HK 3: 3 rugbrød (Æg med rejer, cervelatpølse, farsbrød)
HK 4: 3 rugbrød (Skinke, leverpostej, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Makrel i tomat, hamburgerryg, kylling, dyrlægens natmad)
HK 6: 4 rugbrød (Russisk salat, laksepaté, frikadelle, rullepølse)
HK 7: 4 rugbrød (Leverpostej, karrysild, skinkesalat, spegepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Laksepaté, paté, hønsesalat)
HK 10: 3 toastbrød (Leverpostej, skinkesalat, spegepølse)
HK 11: 3 toastbrød (Karrysild, farsbrød, kyllingepålæg)
HK 12: 2 rugbrød (Farsbrød, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Karrysild, flæskesteg)
HK 14: 2 rugbrød (Æg med rejer, dyrlægens natmad)
HK 15: 2 rugbrød (Kyllingepålæg, skinke)

Tilbehør

Ugens grøntsager (75 g) (bestille ekstra mængde)
Kartofler (200 g) (bestille ekstra mængde)
Gulerodsråkost (100 g)
Proteinrig drik med hindbær, Arla (0,5 l)
Proteinrig drik med citron og vanillie, Arla (0,5 l)
Hindbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Blåbær protino drik, Arla (1*250 ml)
Citron protino drik, Arla (1*250 ml)
Hjemmelavet øllebrød (250 ml)
Ugens hjemmebagte kage (1 portion)
Ugens suppe (250 ml)
Klar suppe med boller og urter (250 ml)
Pasta (150 g)
Kartoffelmos (150 g)
Småt spisende mellemmåltider 7 (3 slags: makronfløde m. æble, ost, nøddehorn)
Småt spisende mellemmåltider 8 (3 slags: panna cotta, sarah bernhardt, fragilite)
Småt spisende mellemmåltider 9 (3 slags: nøddehorn, hindbærmazarin, frugtgrød)

Smørrebrød

HK 1: 3 rugbrød (Hamburgerryg, leverpostej, laksepaté)
HK 2: 3 rugbrød (Flæskesteg, cervalatpølse, sild)
HK 3: 3 rugbrød (Sprængt oksebryst, tunsalat, frikadelle)
HK 4: 3 rugbrød (Rullepølse, dyrlægens natmad, alaskasalat)
HK 5: 4 rugbrød (Skinke, hønsesalat, oksesteg, torskerogn)
HK 6: 4 rugbrød (Sild, æg med tomatsky, skinkesalat, flæskesteg)
HK 7: 4 rugbrød (Frikadelle, kalkun, frugtsalat, rullepølse)
HK 8: 2 ostemad på toastbrød
HK 9: 3 toastbrød (Frikadelle, æg med tomatsky, alaskasalat)
HK 10: 3 toastbrød (Frugtsalat, skinkesalat, paté)
HK 11: 3 toastbrød (Sild, leverpostej, spegepølse)
HK 12: 2 rugbrød (Sild, hamburgerryg)
HK 13: 2 rugbrød (Frikadelle, rullepølse)
HK 14: 2 rugbrød (Hønsesalat, skinke)
HK 15: 2 rugbrød (Dyrlægens natmad, flæskesteg)

kostplan

Se ingredienser i de enkelte retter

Vælg først kostplan, øverst til venstre

Åbn ingrediens-listen
Logo