Menuplaner
Hovedretter
H1 Forloren hare med vildtsovs, agurkesalat, tyttebær og kartofler
H2 Krydret nakkesteg med skysovs, sauteret squashblanding og kartofler
H3 Karrygryde med svinekød, cocktailpølser, bønner og ris
H4 Frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
H5 Bagt fisk m. topping af ost, hollandaisesovs, gulerod og kartofler
H6 Stegt kylling med tomatsovs, gul ratatouille og ris
H7 Milliongrønsager, broccoli og grov bulgur m. krydderurter, rød peber
H8 Leverstroganoff med blomkål, bønner og kartoffelmos
H9 Fiskefrikadeller med remouladesovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H10 Bolognese med grillsauterede grøntsager og pasta
H11 Lammefrikadelle med feta, tomatsovs, dampet spidskål og stegte kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Kalvesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H14 Broccolifrikadelle med grillsauteret grønt og kold kartoffelsalat
Biretter
B1 Stikkelsbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Panna cotta med frugtcouilis
B5 Æblegrød
B6 Yoghurtdessert med kirsebær
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbær, Friske OBS kun 1 dags holdbarhed
B9 Henkogt fersken med makronflødeskum
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Farsskinke, tomatsovs med basilikum, bønner og stegte kartofler
H2 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H3 Kalvefrikasse med kartofler
H4 Krydderfrikadeller med champignonsovs, stegt wokgrønt og kartofler
H5 Pan. rødspættefilet m.citron,persille,krydderurtesovs,klostergrønt,kartofler
H6 Hamburgerryg med stuvet spinat og kartofler
H7 Chili sin carne med sauteret peberfrugt og ris
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerødder og kartofler
H9 Fisketerrin med laks og persille, aspargessovs, broccoli og kartofler
H10 Stegt svinekam med skysovs, rødkål og kartofler
H11 Pasta carbonara med ærter
H12 Kalkungryde med broccoli, majs og sojabønner og kartoffelmos
H13 Æggekage med spinat, kartofler og bagt tomat
H14 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
Biretter
B1 Jordbærgrød
B2 Broccolisuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Ananasfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med kanelflødeskum
B6 Rabarbersuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbær, Friske OBS kun 1 dags holdbarhed
B9 Ymerfromage med kirsebærsauce
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, agurkesalat og kartofler
H2 Kyllingefrikasse med kartofler
H3 Kinesisk Chop Suey med peanuts, mangochutney og ris
H4 Kyllingefrikadeller, estragonsovs, grill grøntsager, stegte kartofler
H5 Ovnbagt fisk med ost og tomat, hollandaisesovs, broccoli og kartofler
H6 Kotelet i fad, tomatsovs med basilikum, broccoli og ris
H7 Gulerodspostej med dijonsennepssovs, spidskål gremolata, kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med gulerod og kartoffelmos
H9 Stegt fiskefilet med grønsagssovs, bønner og kartofler
H10 Italienske kødboller ,tomatsovs med basilikum, gul ratatouille og pasta
H11 Grønsagsmousaka med bagt tomat
H12 Sprængt kalkun med estragonsovs, blomkål,gulerod, bønner og kartofler
H13 Paneret schnitzel med skysovs, bagte timiangulerødder og kartofler
H14 Grillpølse med kold kartoffelsalat og marinerede bønner
Forretter
B1 Jordbær-rabarbergrød
B2 Hyldeblomstsuppe, varm, med creme fraiche
B3 Bagt pærekage med flødeskum
B4 Risdessert med rabarberkompot
B5 Henkogt ananas og fersken med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Citronfromage med flødeskum
B8 Hindbærgrød
B9 Flødeis med chokolade
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade
Hovedretter
H1 Boller i karry med sauteret peberfrugt og ris
H2 Rullesteg m.persille , skysovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H3 Gryderet m. svinekød cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvet spidskål og kartofler
H5 Dampet laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Stegt kylling med paprikasovs, grillsauteret grønt og kartofler
H7 Nøddesteg med paprikasovs, stegte blomkål og stegte kartofler
H8 Stegt Kalvelever med løg, skysovs, gulerod,bønner,blomkål og kartofler
H9 Stegt sild med persillesovs, æbleløgkompot og kartofler
H10 Millionbøf med drueagurk og kartoffelmos
H11 Skinkebroccoligratin med ratatouille
H12 Paneret kalkun schnitzel, champignonsovs, solgul ratatouille, kartofler
H13 Oksesteg med skysovs, stegt rødløg med grønt, kartofler
H14 Bønnegryde med romanesco, blomkål, gulerod og ris
Biretter
B1 Ribs-solbærgrød
B2 Blomkålssuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Fløderand med abrikospure
B5 Henkogt pære med flødeskum
B6 Kold jordbærsuppe med syrnet vanilliecreme
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med hyldeblomst
B9 Appelsinfromage med flødeskum
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Italiensk farsbrød, tomatsovs m. basilikum, blomkål og timiankartofler
H2 Kalvesteg med skysovs, stegte gulerødder og kartofler
H3 Sursød kalkungryde med sauteret grønt og løse ris
H4 Krydderfrikadeller med blomkål og kold kartoffelsalat med karry
H5 Ovnbagt sej med tomat og ost, dildsovs, spinatblanding og kartofler
H6 Sprængt svinekam med peberrodssovs, sauteret squash og kartofler
H7 Broccolifrikadelle med stuvet sommerkål og kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med broccoli, majs, soyabønner og kartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks persille, grønsagskarrysauce, broccoli og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med skysovs, gulerødder og kartofler
H11 Svensk pølseret med ærter, broccoli og bønner
H12 Gulerodspostej med grønsagskarrysovs, bønner og vilde risblanding
H13 Stegt kylling, tomatsovs m. basilikum, gul ratatouille og kartofler
H14 Frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
Biretter
B1 Hindbærgrød
B2 Champignonsuppe
B3 Gulerodskage med ostecreme
B4 Hyldeblomstfromage med flødeskum
B5 Henkogt fersken med cremesovs
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbær-rabarbergrød
B9 Flødeis med chokolade
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Paneret karbonade med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
H2 Kogt kalvekød med dildsovs, gulerødder og kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og ris
H4 Kyllingefrikadelle, masalasovs, sauteret squash og stegte kartofler
H5 Dampet sej med kaperssovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H6 Kotelet i fad, masalasovs, ananas,champ.,rød peber,bønner, ris
H7 Kartoffelæggekage med bagte cherrytomater
H8 Levergryde med bacon, cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H9 Dampet laks med hollandaisesovs, smørstegt spinat og kartofler
H10 Millionbøf med romanesco, blomkål, gulerod og kartoffelmos
H11 Stegt kylling med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat og kartofler
H12 Cremet kikærtegryde med perlebyg
H13 Høns i asparges med tarteletter
H14 Farsskinke med skysovs, stegte blomkål med tomat, kartofler
Biretter
B1 Jordbærgrød
B2 Tomatsuppe med porre
B3 Chokoladekage med flødeskum
B4 Yoghurtdessert med kirsebær
B5 Blommer i portvin med syrnet vaniljecreme
B6 Rabarbersuppe med tvebakker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Flødeis med hyldeblomst
B9 Romfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød
Hovedretter
H1 Hakkebøf med bløde løg, skysovs, rødbeder og kartofler
H2 Frikadeller med stuvet sommerkål og kartofler
H3 Kalvefrikasse med kartofler
H4 Kylling i fad med paprikasovs, broccoli og bulgur m. rød peber
H5 Pan. rødspættefilet m.citron/persille, persillesovs, gulerod, kartofler
H6 Kogt oksekød med sursødsovs, broccoli og kartofler
H7 Grønsagsterrine med paprikasovs, ærter, broccoli, bønner, kartofler
H8 Hjerter i flødesovs med romanesco, blomkål, gulerod, kartoffelmos
H9 Stegt sild med bønner og stuvede kartofler
H10 Forloren hare med vildtsovs, stegt rødløg med grøntsager, kartofler
H11 Chop souy med bønner, peanuts, mangochutney og ris
H12 Stegt kalkunbryst med grønsagssovs, grill grønt og stegte kartofler
H13 Lammefrikadelle til feta, hvidløgsmarinerede bønner, kold kartoffelsalat
H14 Paneret skinkeschnitzel, skysovs, smørsauteret grønt og kartofler
Biretter
B1 Stikkelsbærgrød
B2 Aspargessuppe
B3 Rabarberkage med flødeskum
B4 Jordbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt pære med kanelflødeskum
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Blommegrød
B9 Flødeis med kirsebær
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Fiskefrikadelle med remoulade og rugbrød
Hovedretter
H1 Stegt medisterpølse med skysovs, spidskål gremolata og kartofler
H2 Kalkun i sur-sød tomatsovs, stegt wokgrønt og ris
H3 Gryderet m. grisekød cocktailpølser, bønner og kartoffelmos
H4 Frikadeller med marinerede bønner og kold kartoffelsalat med karry
H5 Stegt fiskefilet, aspargessovs, grillsauteret grønt, kartofler
H6 Stegt svinekam med skysovs, rabarberkompot, agurkesalat, kartofler
H7 Milliongrønsager med grov bulgur
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, blomkål og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Kødsovs med bagt tomat og pasta
H11 Hamburgerryg med stuvet spinat, gulerødder og kartofler
H12 Kyllingefrikasse med kartofler
H13 Fars med porre skysovs, gulerod, blomkål, bønner og kartofler
H14 Kikærtepostej med grønsagskarrysovs, grillsauteret grønt og ris
Biretter
B1 Ribs-solbærgrød
B2 Legeret grøntsagssuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Citronfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med cremesovs
B6 Yoghurtdessert med hindbær
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Flødeis med jordbær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Græsk farsbrød, tomatsovs m. basilikum, gul ratatouille, stegte kartofler
H2 Kogt kylling med aspargessovs, broccoli og kartofler
H3 Gryderet m. grisekød ,cocktailpølser,mar.squash,rød peber,kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Dampet sej med sennepsovs, salatgrønt m. bønner og tomat, kartofler
H6 Kalvesteg med skysovs, glaserede perleløg, drueagurk og kartofler
H7 Cremet kikærtegryde med ris
H8 Hjerter i flødesovs med ærter, broccoli, bønner og kartoffelmos
H9 Stegt sild med persillesovs, gulerødder og kartofler
H10 Farsskinke med skysovs, bønner og kartofler
H11 Moussaka med marinerede bønner med rød peberfrugt
H12 Stegt kylling, tomatsovs med basilikum, spidskål gremolata og pasta
H13 Krydret nakkesteg med skysovs, sennepsmarineret romanescobla.kartofler
H14 Rødbedebøf med persillesovs, broccoli og kartofler
Biretter
B1 Hindbærgrød
B2 Karrysuppe med kylling
B3 Drømmekage
B4 Risdessert med rabarberkompot
B5 Henkogt fersken med makronflødeskum
B6 Moccafromage med flødeskum
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Æblegrød
B9 Flødeis med chokolade
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Fiskefrikadelle med ½ stk. rugbrød og remoulade
Hovedretter
H1 Italienske kødboller med ratatouille og pasta
H2 Rullesteg med persille, skysovs, agurkesalat, tyttebær, kartofler
H3 Kylling i karry med ananas med rød peber, broccoli og løse ris
H4 Stegt medister med bønner og varm kartoffelsalat
H5 Bagt fisk m. topping af ost, krydderurtesovs,broccoli,ærter,bønner, kartofler
H6 Oksesteg med skysovs, stegte blomkål og kartofler
H7 Bønnegryde med broccoli og grov bulgur
H8 Stegt kalvelever med bløde løg, skysovs, bønner og kartofler
H9 Fiskefrikadeller med grønsagssovs, gulerødder og kartofler
H10 Millionbøf med stegte gulerødder og kartoffelmos
H11 Spinatlasagne med bagte cherrytomater
H12 Kalkunfarsbrød med skysovs, stegte wokgrøntsager og stegte kartofler
H13 Sprængt svinekam med krydderurtesovs, karotter og kartofler
H14 Frikadeller med stuvet blomkål, rødbeder og kartofler
Biretter
B1 Rød alliancegrød
B2 Svampesuppe
B3 Pandekager med syltetøj
B4 Jordbærfromage med flødeskum
B5 Henkogt ananas og fersken med råcreme
B6 Ymerkoldskål med kammerjunker
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Abrikosgrød
B9 Flødeis med kirsebær
B10 Hønsekødssuppe med boller og urter
B11 Medister med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Paneret karbonade med stuvet spidskål og kartofler
H2 Kalvesteg med skysovs, braiseret porre og kartofler
H3 Skinkestroganoff med broccoli og kartoffelmos
H4 Frikadeller med skysovs, stegte blomkål med tomat, kartofler
H5 Kogt torsk, sennepssovs, smørsaut.porre,gulerod, peberfrugt,kartofler
H6 Stegt kylling med flødetomatsovs, grillgrøntsager og løse ris
H7 Pandekager med svampefyld og marinerede gulerødder
H8 Leverstroganoff med asier og persillekartoffelmos
H9 Fisketerrin med laks, persillesovs, bønner og kartofler
H10 Bøf Lindstrøm med pebersovs, ærter, broccoli, bønner og kartofler
H11 Skinke med stuvet spinat og stegte kartofler
H12 Høns i asparges med tarteletter
H13 Forloren hare med vildtsovs, rødkål og kartofler
H14 Grønsagsterrine med flødetomatsovs, braiseret porre og pasta
Biretter
B1 Rødgrød
B2 Legeret porresuppe
B3 Æblekage med flødeskum
B4 Ymerfromage med jordbærsovs
B5 Henkogt pære med kanelflødeskum
B6 Gulerodskage med citrusglassur
B7 Risengrød med kanelsukker og smør
B8 Gul alliancegrød
B9 Citronfromage med flødeskum
B10 Kalvekødssuppe med boller og urter
B11 Frikadelle med rødkål og ½ stk rugbrød
Hovedretter
H1 Boller i karry med sauteret grøntsager og ris
H2 Ølbraiseret nakkesteg med sovs, stegt spidskål og kartofler
H3 Kalveragout med romanesco, gulerod, blomkål og kartoffelmos
H4 Frikadeller med stuvede ærter og gulerødder, kartofler
H5 Dampet laks med dijonsennepssovs, smørstegt spinat og kartofler
H6 Marineret kalkun, paprikasovs,gulerod,blomkål,bønner, stegte kartofler
H7 Dahl (linsegryde) med vilde ris blanding
H8 Hjerter i flødesovs med bønner og kartoffelmos med persille
H9 Menuierestegt issing m.citron, persille, aspargessovs, gulerod, kartofler
H10 Hakkebøf, løg, skysovs, bønner,blomkål,broccoli,gulerod og kartofler
H11 Svensk pølseret med bønner
H12 Kyllingefrikadelle med paprikasovs, sauteret squashblanding og kartofler
H13 Hamburgerryg med aspargessovs, broccoli og kartofler
H14 Nøddefrikadeller, dijonsennepssovs, stegte rødbeder og stegte kartofler
Biretter
B1 Sveskegrød
B2 Aspargessuppe
B3 Bagt pærekage med flødeskum
B4 Budding med saftsovs
B5 Bagte blommer i citrus og mørk øl med syrnet vanilliecreme
B6 Appelsinfromage med flødeskum
B7 Mannagrød med kanelsukker og smør
B8 Jordbærgrød
B9 Flødeis med vanillie
B10 Oksekødssuppe med urter og boller
B11 Stegt sild i eddike med ½ stk. rugbrød