Spring menu over

"MAD til hver DAG" som overordnet navn giver en blødere tilgang til begrebet storkøkken. Samtidig med at vi holder os på det niveau vi er, for det er præcis det køkkenet lave, mad til hver dag.

I en fokus-gruppe testede vi forskellige vinkler på navngivningen, hvor der indgik "køkken" og "mad" i forskellig sammenhænge. En af de ting vi fandt ud af under testen, var, at begrebet "køkken" kan opfattes for klinisk og upersonligt. De navneforslag, der blev taget bedst imod, var dem, hvor "mad" var den bærende del af navnet. Og hele gruppen var fuldt enige om, at "MAD til hver DAG" var favoritten.

Vi skal kommunikere til mennesker, som vi laver mad til hver dag, og de skal helst føle, at de får noget specielt. Det er en stor omvæltning at modtage mad udefra, hvis man et helt liv har kunnet klare sig selv. Det er derfor vigtigt, at der er et personligt touch, og at vi ikke bliver alt for kliniske i vores kommunikation."Storkøkken" er meget koldt og leder tankerne hen på færdigretter og udkogte grønsager. "Fælleskøkken" har lidt en klang af kollektiv og hippie-liv. Det er en balancegang, hvor det er vigtigt, at have modtageren for øje.

Køkkenet på Lokesvej er fyldt med sjæl og hjerterum - nogle super engagerede medarbejdere, der gør deres ypperste for at levere lækker mad med sjæl, og af høj kvalitet. Et spritnyt køkken med de aller nyeste teknologier og faciliteter, der giver helt nye muligheder.

Den stemning, der er i det nye køkken, indbyder til mere varme end at være et "storkøkken", det er en forlængelse af folks eget hjem. Det er her, der bliver grinet, mens der bliver lavet aftensmad, og joket mens man smører madpakker. At det bliver lavet i kæmpe mængder til børn og ældre, ændrer ikke på det færdige resultat, mad til hver dag, fyldt med gode værdier. Både de ernæringsmæssige og dem der handler om livskvalitet.Det er vigtigt, at vi spejler det i valget af navnet.

Og fordi hele projektet er døbt "MAD til hver DAG" betyder det ikke, at man ikke kan tage telefonen og sige "det er køkkenet" for det er det jo... det er køkkenet som leverer mad til hver dag.

Logo